Σάββατο 13 Μαΐου 2023

..... μικρά, μικρά

 - Συγνώμη, αλλά πονάει και αυτό;  Το δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, αποκτά επιτέλους νέο ταρτάν, αποκτά νέα στρώματα για το ύψος και το επί κοντώ και κάποιοι βγάζετε την κακία σας επειδή θέλετε να είσθε μηδενιστές; Εμείς θα περιμένουμε όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν, να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις των διοικήσεων των συλλόγων, για να δούμε αν λειτουργούν για τον αθλητισμό ή τον χρησιμοποιούν.... για να εξυπηρετούν παρατάξεις.

- Πάντως μία Δημοτική Παράταξη αν εκλεγεί έχει πρόθεση να βάλει άλλους κανόνες για την χρήση του Δημοτικού Σταδίου αρχίζοντας από το ποδόσφαιρο. Δύο θα είναι οι ομάδες ποδοσφαίρου που θα χρησιμοποιούν το στάδιο μόνο για επίσημους αγώνες και όχι για προπονήσεις ή φιλικούς αγώνες.

- Για τον στίβο θα έχουμε ωράριο το οποίο οι σύλλογοι θα πρέπει να τηρούν αυστηρά, για αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής τους ομάδας, ενώ για τις ακαδημίες στίβου θα μεταφερθούν στο στάδιο της Αρτάκης.

- Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας σύμφωνα με την Δημοτική Παράταξη που θα διεκδικήσει να εκλεγεί, θα χρησιμοποιηθεί και γι' αυτό που λέγαμε παλιά "μαζικό αθλητισμό". Θα μπορούν να συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους και με προπονητές που θα έχουν σύμβαση με τον ΔΟΑΠΠΕΧ. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.