Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είστε καλά στην υγεία σας. Πάμε με υπομονή και ψυχραιμία μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, την Κυριακή των εκλογών δηλαδή και πληροφορίες λένε πως αυτό το βράδυ δεν θα πανηγυρίζουν την νίκη της ΝΔ οι πολλοί, αλλά την προσωπική ήττα του Αλέξη Τσίπρα. Η ήττα του Αλέξη θα δώσει χαρά στους φίλους του ΠΑΣΟΚ & του ΚΚΕ, αφού θα καταλάβουν πως μια μεγάλη ήττα του Αλέξη, θα οδηγήσει..... σε άνοδο των δικών τους ποσοστών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

- Ο Αλέξης Τσίπρας το ξέρει αυτό και γι' αυτό προσπαθεί να πάρει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και επιμένει δήθεν σε συγκυβέρνηση, αλλά το πρόσφατο παρελθόν μας δίδαξε πως προτιμάει τους ακραίους και όχι αριστερούς.

- Δεν κατηγορούμε κανέναν απολύτως υποψήφιο δήμαρχο. Στην Δημοκρατία όλοι έχουμε δικαιώματα. Εμείς τονίζουμε πως κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι, δήλωσαν υποψηφιότητα από πείσμα, κάποιοι επειδή τους έσπρωξαν άλλοι για να πάρουν εκδίκηση και άλλοι επειδή πιστεύουν πως αν εκλεγούν, θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντά τους.

- Γιατί δεν κάναμε καμία αναφορά στην υποψηφιότητα του ΚΚΕ; Γιατί απλά γι' αυτούς δεν ισχύουν τα παραπάνω. Έχουν την πολιτική τους και τίποτα προσωπικό. Οι άλλοι τι μας λένε; Ποια πολιτική εξυπηρετεί ο κ. Σπύρου ο οποίος αποφεύγει να μιλήσει για την κομματική του ταυτότητα; Ποια πολιτική εξυπηρετεί ο κ. Παγώνης ή ο κύριος Καθαροσπόρης; Τέλος πάντων.

- Μας ρωτάνε σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι η κυρία Ελένη Μιντζιφίρη. Δεν το γνωρίζουμε, αλλά πιστεύουμε πως θα έχει δικό της ψηφοδέλτιο. Αν έχει αλλάξει κάτι κάποια στιγμή θα μας ενημερώσει. Η Ελένη ξέρει πως υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό της και δεν θα μας αφήσει στο σκοτάδι.