Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

..... φαπούλες

 - Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος, κάποιον ρόλο θα παίξει στις δημοτικές εκλογές, αλλά ας μη γελιόμαστε, δεν είναι για όλους το ίδιο. Η επιρροή που ο καθένας έχει προς τους δημότες είναι αυτή η οποία καθορίζει και τον ρόλο της κάθε υποψήφιας και του κάθε υποψηφίου. Καποιοι υποψήφιοι δεν μπορούν να έχουν κανέναν απολύτως ρόλο, όταν.....είναι υποψήφιοι "μετά από σπρώξιμο" ή υποψήφιοι για ένα καπρίτσιο.

- Αυτοί οι υποψήφιοι θα συγκεντρώσουν κάποιες ψήφους την Α' Κυριακή και η πολιτική τους γύμνια θα φανεί την Β' Κυριακή, όταν οι ψηφοφόροι τους δεν θα ακολουθήσουν την Β' Κυριακή την εντολή ή προτροπή του υποψηφίου.

- Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι τώρα έχουμε φωτογραφίες και ποτάκια στα μπαράκια και υποσχέσεις για κάποιο πρόγραμμα. Είναι τραγικό, αλλά πρώτα βρίσκεται υποψηφίους και μετά θα δούμε κάποιο πρόγραμμα; Είχαμε την άποψη πως καθε υποψήφιος θα έπρεπε να έχει το βασικό του πρόγραμμα για τον Δήμο, μετά να βρει αυτούς με τους οποίους θα συνεργαστεί για να το υλοποιήσει και μετά να απευθυνθεί στους δημότες και να ζητήσει στήριξη και την ψήφο τους.