Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Ξεκινώντας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές της Εύβοιας που θα έχουν συμμετοχή στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου στον Άγιο Κοσμά αυτό το Σαββατοκύριακο. Εμείς θα τους στέλνουμε πάντα το μήνυμα για υγεία και να ξέρουν πως ο αθλητισμός προσφέρει πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άλλους δρόμους, οι οποίοι θα σε οδηγήσουν....σε ουσίες και σε άλλα πράγματα. Καλή επιτυχία.

- Απόλαυση ήταν χθες ο Αλέξης Τσίπρας. Είχε πλάκα και μας διασκέδασε αρκετά. Όταν τον ρώτησαν για το ξύλο που έφαγαν οι συνταξιούχοι στον δρόμο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όταν ήταν πρωθυπουργός αυτός, είπε πως θα επαναφέρει την 13η σύνταξη και θα τους δώσει τα αναδρομικά!!!!!!!

- Αλέξη είσαι σούπερ σταρ. Όταν του είπανε πως στο πρόγραμμά του διαβάζουν αυτά που είχε στο πρόγραμμα του 2015, είπε πως τότε είχε μνημόνια και δεν μπόρεσε να τα εφαρμόσει!!!!!!

- Αλέξη σε ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία που πρόσφερες και μάλιστα χωρίς εισητηριο. Τώρα περίμενε και τις νέες δημοσκοπήσεις για να δεις και την διαφορά.

- Νέα σενάρια κυκλοφόρησαν  στην πιάτσα και τα οποία θέλουν Παγώνη και Ανδρέου σε ψηφοδέλτιο νέου προσώπου, αλλά και συμμαχία Καθαροσπόρη με Παππά. Τελικά γιατί δεν έχουν την τόλμη και την αποφασιστικότητα κάποιοι ώστε να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.

- Πήραν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ και διαπίστωσαν πως υπάρχει διαφορά του τρίτου από τον δεύτερο και είναι αδύνατον να καλυφθεί. Ο δεύτερος σαρώνει στο Δήμο Χαλκιδεων.