Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, από την Ομοσπονδία Χειροσφαίριση Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας,  Κων/νος Γκαντής, προς την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, στην οποία αναφέρει τα εξής: 
«Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση και την καθοριστική συμβολή σας, στην προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας Ανδρών στους προκριματικούς αγώνες του EURO 2024.
Όπως γνωρίζετε, η εθνική μας ομάδα πέτυχε μέσα από δύσκολα παιχνίδια , για πρώτη..... φορά στην ιστορία της, να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το διάστημα 10-28 Ιανουαρίου 2024.
 Κατά γενική ομολογία η αθλητική εγκατάσταση Κλειστό γυμναστήριο ΚΑΝΗΘΟΥ «Τάσος Καμπούρης» καθώς και το στελεχιακό δυναμικό που την υποστηρίζει βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.
 Τέλος καθοριστική συμβολή είναι η στήριξη των φιλάθλων της πόλης της Χαλκίδας, που αγκάλιασαν την προσπάθεια των αθλητών της εθνικής μας ομάδας και συνέβαλαν στον χαρακτηρισμό του γηπέδου της ΚΑΝΗΘΟΥ ως μιας από τις πιο «καυτές» έδρες ης Ευρώπης».

 Με αθλητικούς χαιρετισμούς
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Χ.Ε
 Κωνσταντίνος Γκαντής