Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα θα ξεκινήσω με τον βαρύ και ασηκωτο ραδιοφωνατζή, το γνωστό παπαγαλάκι, ο οποίος δηλώνει πως δεν φοβάται κανέναν και πως αθωώθηκε στο δικαστήριο που είχε με τον Φάνη Σπανό, αλλά τον καλούμε να δώσει την απόφαση στην δημοσιότητα και κάνει την κοτούλα. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βγει η απόφαση σύμφωνα με δική μας πληροφόρηση, οπότε ο ραδιοφωνατζής που δηλώνει πως αθωώθηκε, λέει ψέματα. Το τι απόφαση θα πάρει η δικαιοσύνη εμείς δεν το ξέρουμε, αλλά μέχρι στιγμής δεν την ξέρει κανένας. Ας βγει λοιπόν να μας πει και καμιά.....αλήθεια και να μην κανει ψευτομαγκιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

- Έχουμε μια απορία. Μπορεί ο Συριζαίος κύριος Δημήτρης Αναγνωστάκης να πει στον κόσμο ποιον στηρίζει για βουλευτή στις Εθνικές Εκλογές; Θα στηρίξει την συντρόφισσα με την οποία είναι και στο Περιφερειακό Συμβούλιο; Θα στηρίξει τον σύντροφό από την Σκύρο; Λέτε να στηρίξει τον πρώην πράσινο σύντροφο με τον οποίο τώρα είναι παρέα στον ΣΥΡΙΖΑ; Πλάκα θα έχει να μάθουμε πως θα στηρίξει τον σύντροφό Βαγγέλη.

- Πληροφορίες μας λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει άκρη με την Περιφέρεια, αφού τα δεδομένα δεν λένε να ηρεμήσουν και έτσι δεν λένε κουβέντα για τον ποιον θα στηρίξουν για Περιφερειάρχη. Κάποιοι πάντως λένε πως δεν θα δώσουν χρίσμα ούτε στον Γκλέτσο, ούτε στον Αναγνωστάκη, αλλά σε άλλο πρόσωπο.

- Για τον Δήμο Χαλκιδέων, έχουν αφήσει ως απλή συμμετοχή τον κύριο Τζαφέρο, τέως διοικητή του νοσοκομείου. Φυσικά οι ΣΥΡΙΖΑιοι όσο ψήφισαν το 2019 τον Καλαθέρη, άλλο τόσο θα ψηφίσουν τώρα Τζαφέρο.