Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

....η άποψή μας

 - Σταματήστε κύριοι.
Όποιος είναι Νεοδημοκράτης σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο, σε αυτές τις εκλογές δεν θα ψηφίσει κάποιο αλλο κόμμα.
Τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν μπορούν να λένε δημόσια κάποια πράγματα, μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρουν κάποιον εκλεγμένο κι επειδή θέλουν να επηρεάσουν κάποιους με τον δικό τους τρόπο.
Κύριοι αλίμονο αν ο καθένας δηλώνει Νεοδημοκράτης και νομίζει πως έχει δικαίωμα να.... χαράζει και την πολιτική του κόμματος 30 μέρες πριν την τελική μάχη.
Όποιος είναι πραγματικά Νεοδημοκράτης ενημερώνει τα κομματικά όργανα για τα πάντα.
Λοιπόν σταματήστε το μπλα μπλα και τις κόντρες, γιατί στόχος είναι να πάει ακόμη καλύτερα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Προς τους αγαπητούς Αλέξανδρο και Βασίλη θα πω μόνο πως δεν πρέπει να τσιμπάνε. Τα πειράγματα είναι δεδομένα και οι διπλανοί των εκλεγμένων θα πειράζουν τους διπλανούς των μη εκλεγμένων. Ο στόχος όμως είναι ένας και απλός. Πάμε για νίκη της Νέας Δημοκρατίας για αυτοδύναμη κυβέρνηση και για την 3η έδρα στην Εύβοια.
Αγαπητοί Αλέξανδρε και Βασίλη, ξέρετε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας. Ευθύνες να ψάξετε σε αυτούς που οδήγησαν σε λάθος προεκλογική εκστρατεία τον φίλο βουλευτή. Αυτοί έχουν την ευθύνη, αλλά δεν είδα να λέτε κάτι.
Εμείς σας είχαμε πει ακριβώς τι θα συμβεί.
Πάμε λοιπόν γερά και στοχευμένα.