Σάββατο 27 Μαΐου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εδώ είμαι και αντέχω στα χτυπήματα από όπου κι αν έρχονται αυτά. Ως μπάρμπα Στέλιος δεν θα σκύψω ποτέ το κεφάλι και πάντα θα γράφω ελεύθερα την άποψή μου.
Χθες ήθελα να κάνω ένα τεστ για να διαπιστώσω αν οι αναγνώστες μας, απλά μας διαβάζουν ή είναι υποψιασμένοι και μελετούν κάθε λέξη..... που γράφουμε.
Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα από την ώρα που έγραψα για απαράδεκτη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και προσωπικά της Δημάρχου κυρίας Βάκα προς περίπου 10.000 δημότες.
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που τηλεφώνησαν πίστευαν πως κάτι αστείο θα έγραφα ή κάποιο παιχνίδι θα έκανα και είχαν δίκιο.
Διάβασα μια ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων και το ενδιαφέρον για ευάλωτα νοικοκυριά που έχουν το σπίτι τους σε περιοχές υψηλού κινδύνου για πυρκαγιές και αναρωτήθηκα.
Γιατί δεν έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον η δημοτική αρχή και προσωπικά η δήμαρχος για περίπου 10.000 δημότες οι οποίοι έζησαν ένα σοκ το βράδυ της Κυριακής αφού είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και όπως είχε πει η Πόπη είχαν πάρει φόρα για να βγούνε στον δρόμο και να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη και τους προέκυψε πολιτική κηδεία, αφού και ο Αλέξης κήρυξε 3ήμερο πένθος.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της κάτι έπρεπε να κάνουν και τουλάχιστον να στήριζαν ψυχολογικά αυτούς τους δημότες, αφού κι αυτοί είναι πλέον ευάλωτοι.
Την καλημέρα μου στην δήμαρχο κυρία Βάκα και ελπίζω να μας συγχωρέσει που θέλαμε να ξεφύγουμε λίγο.