Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα να ευχηθούμε να κερδίσει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τον ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ. Έτσι ο ΑΟΝΑ πάει για Γ' ΕΘΝΙΚΗ και ο ΠΑΟΚ θα είναι κυπελλούχος. Θα τα πάρουν στο κρανίο τώρα οι κίτρινοι, αλλά και εγώ τα πήρα, όταν στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο 331 του Βασιλικού βρέθηκε ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο οποίο ο ψηφοφόρος είχε..... γράψει επάνω "ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ". Φυσικά το ψηφοδέλτιο βγήκε άκυρο.

- Κύριε Γιωργο Άρβ γιατί αυτός ο θυμός; Συγνώμη δηλαδή αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας; Γράψατε κάποια στιγμή πως δεν μας διαβάζει κανείς, αλλά διαπιστώνουμε πως είσθε από τους φανατικούς αναγνώστες μας. Εμείς κύριε Γιώργο δεν κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας. Ξέρουν όλοι πως είμαστε ΝΔ και είμαστε φανατικά με τον Ζεμπίλη και πρώτη φορά δημόσια είπαμε ο δεύτερος σταυρός στον Κεδίκογλου επειδή κάποιοι πρώην φίλοι του τον "πούλησαν" και του έκαναν απίστευτο πόλεμο.

- Αγαπητέ κύριε, σας ενοχλεί η αλήθεια; Γιατί δεν σας ενοχλεί το ότι χάθηκαν από την πιάτσα όλοι αυτοί που έριχναν λάσπη στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του; Σας ενόχλησε που παίξαμε την κυρία Πόπη που καλούσε τον Τσίπρα να έρθει με φόρα;  Κύριε Γιώργο αυτές οι εκλογές τελείωσαν. Εμείς ήμασταν με τους πρώτους. Τώρα πάμε στις επόμενες και μετά ραντεβού στις Δημοτικές και Περιφερειακές.

- Λυπούμαστε που θα το γράψουμε, αλλά πρέπει να καταγραφεί. Ο κ. Σπύρος Πνευματικός δεν έχασε επειδή είχε στο γραφείο του τον κύριο Διαμαντόπουλο ο οποίος και ξέρει να κάνει εκλογές και έχει και τον τρόπο να καλύπτει τον προεκλογικό αγώνα με τα απαραίτητα, αφού έχει γνωριμίες. 

- Εμείς πιστεύουμε πως δεν φταίει σε τίποτα ο κ. Διαμαντόπουλος. Δόθηκε εντολή από άλλον για να κρατήσει κάποιες αποστάσεις και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Εμείς 15 μέρες πριν τις εκλογές είχαμε ενημερώσει φίλο ο οποίος έδινε αγώνα για τον κύριο Πνευματικό και του είπαμε πως εξ αιτίας ενός ανθρώπου, είναι τρίτος. Δεν μας άκουσαν.

- Την καλημέρα μας στον αγαπητό κύριο Διαμαντόπουλο και του λέμε πως τώρα θα δώσουμε την μάχη όλοι μαζί για να πάρει η ΝΔ και τρίτη έδρα.