Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Γιατί περιμένατε πως μετά τον θρίαμβο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να κάνουμε και να γράφουμε διάφορα τρελά για να πειράξουμε τους φανατικούς Συριζαιους; Εμείς μετά τις εκλογές δεν καθόμαστε να πανηγυρίζουμε και να πειράζουμε τους αντιπάλους. Μέχρι την ώρα της κάλπης και λέμε και γράφουμε. Όταν οι εκλογές τελειώνουν κανένα πρόβλημα. Χειροκροτάμε τον νικητή και του ......ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νικητή.

- Πάντως κάποιοι είναι για γέλια, αφού δεν μπορούν να καταλάβουν πως η ΝΔ με τόσα που της έτυχαν μέσα στην τετραετία ανέβασε πολύ τα ποσοστά της και ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στα τάρταρα. Κυρίες και κύριοι τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά. Ο λαός ξέρει να εκτιμά και μην προσπαθείτε να βγάλετε τρελούς τους πολίτες. Τρελοί είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να μηδενίσουν τα πάντα και να εμφανιστούν ως σωτήρες.

- Πάμε τώρα στην επόμενη φάση και θα σας στείλει ο λαός και άλλο μήνυμα. Πάντως πανηγυρίζει και ο Ανδρουλάκης και δεν ξέρουμε τον λόγο. Θα προσπαθήσουμε λέει, ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ!!!!!! Δηλαδή ο Ανδρουλάκης θέλει ακυβερνησία στην Ελλάδα!!!!!!!

- Τελικά άδικα γινόταν ο καβγάς για το αν κάποιος θα συνεργαστεί με τον Βαρουφάκη ή αν θα συνεργαζόταν ο Βαρουφάκης με κάποιον, αφού ο λαός είχε άλλη άποψη και τον άφησε εκτός Βουλής.

- Σε ένα μήνα θα έχουμε και πάλι Εθνικές εκλογές και για να δούμε αν ο κύριος Ανδρουλάκης θα διατηρήσει το μικρό ΠΑΣΟΚ  ή θα καταλάβει πως πρέπει να αλλάξει πολλά.