Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ορίστε έγινε αυτό που ήθελε ο Ανδρουλάκης και ο Τσίπρας. Από χθες το μεσημέρι δεν είναι κυβέρνηση η ΝΔ και δεν είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μπορούν να μας πούνε τι κατάλαβαν με όλο αυτό το σκηνικό που έχουν στήσει εδώ και....τόσους μήνες;

- Και οι δύο μαζί, δηλαδή αν κάνουμε πρόσθεση το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν φτάνουμε με τίποτα το ποσοστο ης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Γιατί λοιπόν όλη αυτή η παραμύθα με την οποία προσπαθούν να ξεγελάσουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για να κλέψουν την ψήφο τους;

- Με απλή αναλογική λοιπόν η ΝΔ πήρε 40,79% και 146 έδρες, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μαζί πήραν 31,53% και 112 έδρες!!!!! Τα δύο αυτά κόμματα λοιπόν ζητούν από τον Ελληνικό λαό να μην δώσει αυτοδυναμία στην ΝΔ για να μπορούν να επιβιώσουν τα ίδια και να πάρουν και καρέκλες κάποια πρόσωπα.

- Ας μη γελιόμαστε. Για τις καρέκλες θέλουν να μας πούνε, αλλά δεν είναι ώρα για να το αναλύσουμε. Ο Ελληνικός λαός τους μαύρισε και θα τους ξαναμαυρισει για να μην τους δώσει το δικαίωμα να κάνουν παζάρια.

- Στις εκλογές που έρχονται μικρή σημασία θα έχει το αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μειωθεί κι άλλο ή το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ ανέβει έστω και μια μονάδα παραπάνω. Ότι κι αν κάνουν και τα δύο κόμματα μαζί θα στριφογυρίζουν λίγο πάνω, λίγο κάτω από το 30%.

- Ο Ελληνικός λαός πρέπει να προσέξει. Θα είναι λάθος να βάλει πολλά κόμματα στην Βουλή. Τα 5 είναι πολλά. Καλά θα ήταν να έχουμε 4 κόμματα στην Βουλή για να μην βάζουμε την χώρα σε περιπέτειες.