Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

..... φαπούλες

 - Ακόμη δεν θέλουν να ομολογήσουν πως έπαθαν πατατρακ οι ΣΥΡΙΖΑίοι σε όλη την Ελλάδα,  μόνο και μόνο επειδή ο λαός δεν ξεχνά, τι πέρασε με την "πρώτη φορά αριστερά", την αρνητική και μαύρη προπαγάνδα και το ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΎΡΙΖΑ βρέθηκαν αυτοί που έριχναν λάσπη στην ΝΔ, στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον κύριο Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό. Ήθελαν την Πόπη Τσαπανίδου στο Επικρατείας για να πει στον Αλέξη "έλα με φόρα". Ο λαός ξέρετε πότε το λέει αυτό; Όταν κάποιος.... απειλεί κάποιον, του λέμε " πάρε φόρα και έλα να μας τα κλασ--ς". Ότι λοιπόν είπε η Πόπη αυτό έκανε ο Αλέξης.

- Έβαλαν τον άλλον τον τραγουδισταρά στα ψηφοδέλτια και την Ακρίτα στο Επικρατείας και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση. Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν πάτε με τα ίδια ψηφοδέλτια στις εκλογές του Ιουνίου θα πάτε στην 3η θέση και θα γελάσει μέχρι και ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

- Για να δούμε και τους μηδενιστές και λασπολογους εδώ στην Εύβοια. Που χάθηκε ο κύριος Χατζηγιαννακης ο κολλητός του Αλέξη, ο οποίος έτρεχε πίσω από κάθε φυσικό φαινόμενο και έριχνε λάσπη; Μέχρι και στον Λήλα ποταμό ήρθε και στα καμένα ήταν τακτικά και έριχνε λάσπη.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΒΟΙΑ το 2019 είχε πάρει 42.672 ψήφους και το 2023 πήρε μόλις 23.598. Ο κύριος Χατζηγιαννακης είχε πάρει το 2019  ακριβώς 8.755 σταυρούς και τώρα το 2023 πήρε μόλις 4.903 σταυρούς και πήγε στο σπίτι του. Τα ίδια και χειρότερα και με τον Αποστόλου και με την Ακριώτη. Δεν ακούσαμε και κάποια δήλωση του κυρίου Αναγνωστάκη ο οποίος έλεγε τα περισσότερα εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού.