Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

..... άκουσε, να ακούσεις.

- Οι εκλογές της 21ης Μαΐου τελείωσαν, αλλά θα πρέπει να γράψουμε από τώρα κάποια πράγματα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μην νομίζουν κάποιοι πως εμείς κάνουμε κωλοτούμπες.
Ναι ειναι αλήθεια πως η συμπεριφορά ενός ανθρώπου ο οποίος έχει μίσος εναντίον μας, χωρίς ποτέ να τον έχουμε ενοχλήσει προσωπικά, οικογενειακά ή σε επαγγελματικό επίπεδο.
Προσπαθεί να επιβληθεί ως κομματάρχης ενώ δεν είναι και δεν έχει καταλάβει πως πλέον μόνο με λεφτά κανείς δεν κερδίζει εκλογές.
Ανέλαβε να κάνει προεκλογικό αγώνα για υποψήφιο βουλευτή..... και τον έκαψε.
Εμάς αυτό μας ενόχλησε, αλλά δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε, για έναν και μόνο λόγο.
Ο κύριος αυτός όταν δίναμε αγώνα για τον Δήμο, ήταν απεναντί μας. Έχασε.
Τώρα ηταν πάλι απέναντι και οδήγησε έναν βουλευτή στο να μην επανεκλεγεί αφού πήρε την τρίτη θέση.
Άκουσε λοιπόν μάγκα για να ακούσεις.
Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά αυτοί που ξέρουν να ξεπερνούν δυσκολίες θα δώσουν την μάχη ώστε η ΝΔ στις επόμενες εκλογές να πάρει μια ακόμη έδρα και έτσι να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Φυσικά μαζί θα βρεθούμε και πάλι απέναντι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αφού και πάλι αυτό επέλεξες γιατί εμείς και οι άλλοι δεν σε προσκυνάμε.
Πρέπει πλέον να καταλάβεις πως υπάρχει μια διαφορά. Εσύ έχεις αυτούς που έχεις από κοντά, ενώ εμείς και οι φίλοι μας μπορούμε να ζητήσουμε συνεργασία, από φίλους οι οποίοι δεν είναι στον ίδιο πολιτικό χώρο με εμάς και να μας βοηθήσουν.