Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

...... κάντε κάτι

 - Δεν θέλουμε πάντα να γινόμαστε κακοί, ούτε να μας παρεξηγούν παράγοντες και προπονητές του στίβου.
Οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου Κ16 έγιναν για τον Νότιο Όμιλο στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Ήταν μια ακόμη ευκαιρία τα σωματεία της Εύβοιας να δείξουν το έργο τους και οι προπονητές να δείξουν την δουλειά τους.
Μιλάμε για αθλητές κάτω των 16 χρόνων. Μιλάμε δηλαδή για αθλήτριες και αθλητές που γεννήθηκαν το 2008 και το 2009 και είχαν πιάσει τα όρια για να έχουν συμμετοχή.
Δυστυχώς δεν είχαμε μεγάλη παρουσία αθλητών από την Εύβοια και μας προκάλεσε.... εντύπωση πως απουσίαζαν αθλήτριες και αθλητές απο αθλήματα όπως το ύψος αγοριών και κοριτσιών, από το μήκος αγοριών και κοριτσιών, Τα 150 μέτρα κοριτσιών όπου είχαμε 70 περίπου συμμετοχές και καμία από την Εύβοια. Τα 150 μέτρα αγοριών με περίπου 50 συμμετοχές και μόνο έναν αθλητή από την Εύβοια.
Δυστυχώς οι συμμετοχές λίγες και αυτό επιτέλους πρέπει να προβληματίσει παράγοντες και προπονητές, γιατί όπως κι αν το δούμε η Κ16 είναι η κατηγορία που δείχνει και το αν ένας σύλλογος θα έχει αθλητές στις κατηγορίες Κ18 και φυσικά αν έχει κάποια ελπίδα να βρεθεί και στο ανδρών γυναικών και να δει αθλήτρια ή αθλητή στο βάθρο.
Μέχρι τώρα τέτοιες ενδείξεις δεν έχουμε και θα δούμε αν αυτό το θέμα ενοχλεί και κάποιους άλλους ή μόνο εμάς και γι' αυτό γινόμαστε κακοί.
Μια ματιά στις θέσεις των συλλόγων της Εύβοιας σε πανελλήνιο επίπεδο και όλοι θα καταλάβουν αν τελικά έχουμε δίκιο ή όχι.