Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΛΗΞΕΩΣ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
Οι κατηχητικές συνάξεις πολλών Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος φρόντισαν με τους καλούς Ιερείς και Κατηχητές τους, που εργάζονται στον αμπελώνα του Κυρίου υπέρ των νέων,  να αποχαιρετήσουν τις κατηχητικές συντροφιές τους και φέτος.
Τα παιδιά των Ενοριών Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι), Γυμνού, Ασμηνίου, Αγ. Γεωργίου Ιστιαίας, Νεοχωρίου-Τσιφλικίου, Πευκίου, Ν. Πύργου, Ωρεών, Ροβιών, Βουτά, Αγ. Αθανασίου, Ευαγγελισμού Θεοτόκου και Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιστιαίας, Αγ. Παντελεήμονος Λ. Αιδηψού, Παναγίας Φανερωμένης Σκοπέλου, κατόπιν ευλογίας του.... Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου προσέφεραν στα παιδιά που εμπιστεύονται την πνευματική αγωγή τους στις Κατηχητικές συνάξεις της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος ευχάριστες στιγμές με αφορμή την λήξη του Κατηχητικού έτους μέσα από τον χορό, τις μικροκατασκευές καθώς και την παρουσίαση τραγουδιών και μικρών θεατρικών δρώμενων, εκφράζοντας τις κατηχητικές εμπειρίες τους προς τους γονείς και τους συγγενείς που ήλθαν να καμαρώσουν την πνευματική πρόοδο των παιδιών τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την νέα χρονιά.
Το πατρικό ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, σ’ όλες τις ελπιδοφόρες Κατηχητικές συνάξεις, κόμισε ο ίδιος, διά της αυτοπρόσωπης παρουσίας του ή οι κατά τόπους υπεύθυνοι νεότητας και κατηχητικού έργου Ιερείς.