Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Λοιπόν αύριο ψηφίζουμε και εκλέγουμε αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση. Εμείς θα θέλαμε μία Βουλή με 4 κόμματα, αλλά ο λαός αποφασίζει. Αυτόν τον λαό λοιπόν ας τον αφήσουμε.... ήσυχο για να πάει να ψηφίσει.

- Μετά την κάλπη δεν υπάρχουν ούτε συγνώμες, ούτε παράπονα, ούτε γκρίνια, ούτε τίποτα. 
Οι εκλογές αρχίζουν και τελειώνουν αύριο Κυριακή και ραντεβού μετά από 4 χρόνια, αφού η νέα κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και καλά θα κάνει.

- Εμείς μετά από τις εκλογές της Κυριακής και για ένα διάστημα θα έχουμε απουσίες αφού πρέπει να φροντίσουμε και την υγεία μας. Θα είναι μια καλή ευκαιρία, να δώσουμε χρόνο σε αυτούς που θα είναι υποψήφιοι στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές να μελετήσουν την στάση των Μέσων και των ανθρώπων της Επικοινωνίας στην Εύβοια και να διαπιστώσουν αν επηρέασαν και πόσο τους ψηφοφόρους αναγνώστες ή ακροατές τους.

- Οι περισσότεροι για να μην γράψουμε όλοι, έβλεπαν την ΝΔ να πιάνει πάτο και τον ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει στον ουρανό!!!!! Το αποτέλεσμα το ξέρετε και όπως μου είπε φίλος είχαν μπερδέψει τον ουρανό με την θάλασσα.

- Τώρα στις δημοτικές θα έχουμε άλλες γκάφες. Αυτά όμως θα τα αφήσουμε για την συνέχεια. Τώρα απλά ευχόμαστε να είσθε καλά, να προσέξετε την ψήφο σας και το βράδυ της Κυριακής όλοι να κοιμηθούμε ήσυχα.