Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 
Χαλκίδα, 21 Ιουνίου 2023
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Ανακοινώνεται ότι, επειδή ακόμη υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής παιδιών στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα της Ι. Μητροπόλεως: Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος θα παραμείνει ανοικτός έως και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023.

Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος

Τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο δύνανται να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και να..... συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την συμμετοχή των παιδιών τους. Με την υποβολή της αιτήσεως, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός και εκδίδεται το Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει και ένα Ιατρικό Δελτίο, προς συμπλήρωση.
Για την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, μεταξύ άλλων, στα στοιχεία θα ζητηθούν οι αριθμοί Αστυνομικής Ταυτότητος των γονέων, ο ασφαλιστικός φορέας, η Ενορία τους, μία τουλάχιστον διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Εν συνεχεία, θα εκτυπώνουν και θα συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής και ο ιατρός θα συμπληρώνει το ιατρικό δελτίο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η αίτηση πρέπει να φέρει όλες τις υπογραφές (γονέων και ιατρού).
Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής θα σαρώνεται και, μέσω του ιδίου ηλεκτρονικού συνδέσμου, θα υποβάλλεται, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό, και θα λαμβάνεται ο αριθμός πρωτοκόλλου, ο οποίος θα περιλαμβάνει ημερομηνία, ώρα και σειρά προτεραιότητας.
Στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο υπάρχουν όλες οι ανωτέρω οδηγίες, για την υποβολή της αιτήσεως.
Τέλος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν για το αποτέλεσμα της αιτήσεώς τους.
Δεν παραλείπουμε να σας τονίσουμε ότι τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου, που λαμβάνει κάθε αίτηση, μετά την υποβολή της.