Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ελευθερία (Έρρικα) Σιμιτζή Κάτρη- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Η Ελευθερία (Έρρικα) Σιμιτζή Κάτρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.
Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κάτρη, γνωστό Χαλκιδαίο επιχειρηματία. Έχει δύο κόρες, την Νατάσσα και την Ασπασία.
Ως εργαζόμενη σε αρκετές επιχειρήσεις της Χαλκίδας στον τομέα της πώλησης, βίωσε τις καθημερινές ανάγκες τόσο των εργαζομένων όσο και των καταναλωτών.
Μεταγενέστερα, κατά τη διάρκεια της εργασίας της στην πολυεθνική εταιρεία «Tasty» μετουσίωσε τις εμπειρίες της και εμπλούτισε τις γνώσεις της μέσα από την συμμετοχή της σε πολλά σεμινάρια sales –marketing και σε συνέδρια. Σε ένα εξ αυτών, στην Βαρκελώνη, βραβεύτηκε ως μια από τις καλύτερες.... συνεργάτιδες στο τομέα των πωλήσεων της εταιρείας.
Το 2000 ξεκίνησε την πρώτη της επιχείρηση, και σήμερα, μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια, διατηρεί, σε συνεργασία με την κόρη της, δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης, το Celestino και το Cliche.
«Επιδίωξη και στόχος μου είναι να συνεχίσω τις προσπάθειες για μια Χαλκίδα πιο δυναμική και όμορφη, να αγωνιστώ για την αγορά της και μέσα από διάφορες δραστηριότητες να γίνει αυτή η αγορά πιο ανταγωνιστική και να προσφέρει στους συμπολίτες μας αυτό που ο καθένας επιθυμεί. Υγιής αγορά συνεπάγεται ανάπτυξη της οικονομίας και δημιουργία θέσεων εργασίας για τα παιδιά της πόλης μας. Ευχαριστώ την κα Έλενα Βάκα που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε αυτόν τον αγώνα μαζί της και να βρεθώ δίπλα στους συμπολίτες μου με συνέπεια και ειλικρίνεια, κάτι που πιστεύω ότι με διέκρινε μέχρι σήμερα.»