Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν θέλουμε καμία αντιπαράθεση με κανέναν και λογικό είναι να μην θέλουμε και με τους υποψηφίους του κυρίου Σπύρου, για το αν ο υποψήφιος δήμαρχος, ήξερε από πριν την συγκέντρωση πως θα μιλούσε προς τους δημότες ή όχι. δεν θέλουμε αντιπαράθεση για το αν στη συγκέντρωση βρέθηκαν ....περίπου 700 ή 800 άτομα.

- Εμείς ακούσαμε την ομιλία του κυρίου Σπύρου και καταλάβαμε πως ήταν τελείως απροετοίμαστος και πως καλύτερα θα ήταν να αφήσει κάποιον άλλον να κάνει τις ομιλίες. Δείχνει αμηχανία, δείχνει ανασφάλεια και οι κινήσεις του δεν είναι αυτές που θα ταίριαζαν σε έναν υποψήφιο δήμαρχο.

- Δεν ξέρω τι κατάλαβαν αυτοί που τον παρακολούθησαν, αλλά σίγουρα αυτή η τελευταία του προεκλογική εμφάνιση δεν θα του δώσει ούτε μία ψήφο και πιστεύουμε πως μετά από την συγκέντρωση αυτή, αν υπήρχαν αναποφάσιστοι τους έχασε.

- Μετά τις ομιλίες του κυρίου Σπύρου και της κυρίας Παππά, είναι πλέον ολοφάνερο πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους, ώστε να οδηγήσουν τις εκλογές σε Β΄ Κυριακή, να ενώσουν δυνάμεις και να κερδίσουν την Βάκα!!!

- Επειδή η κυρία Παππά μιλάει για εντιμότητα, για ηθική και άλλα τέτοια, εμείς της το λέμε καθαρά. Υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν θα χρειαστεί να την τηρήσει, γιατί η εκλογή δημάρχου και δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Χαλκιδέων θα τελειώσει την Α΄ Κυριακή.

- Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που δεν κάνει συμφωνίες με κανέναν δεν διστάζει να ασκεί κριτική προς όλους. Ακούσατε την κυρία Παππά να λέει κάτι για την παράταξη Σπύρου ή τον κύριο Σπύρου για την παράταξη Παππά;