Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

.....η άποψή μας

 - Η δική μας άποψη δεν αλλάζει και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε με όλους!!!
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε ανθρώπους της ενημέρωσης, να παριστάνουν τους ανεξάρτητους και να θέλουν να μας πείσουν πως δεν στηρίζουν κανέναν και παραμένουν ουδέτεροι!!!
Αυτό δεν τους τιμά, γιατί ξέρουμε όλοι καλά, το τι ο καθένας πρεσβεύει και τι θα επιθυμούσε.
Είναι τραγικό να είσαι συνεργάτης ενός υποψηφίου στην Περιφέρεια ή στον Δήμο και να... προσπαθείς να δείξεις πως είσαι ουδέτερος....
Με αυτόν τον τρόπο κι εσύ μας κοροϊδεύεις, αλλά είναι μαλάκας και ο υποψήφιος ο οποίος σε πληρώνει και σου επιτρέπει να κάνεις παιχνίδι και με άλλους για να κάνεις την αρπαχτή σου.
Το apopsignomi όπως ξαναγράψαμε κλείνει τον κύκλο του στις 08 Φεβρουαρίου 2024, αφού πιστεύουμε πως είναι καλό να μην συνεχίσει για να μην κουράσει και τον κόσμο.
Μέχρι τότε θα έχουμε να λέμε πως δεν κάναμε κωλοτούμπες και πάντα στηρίζαμε την φιλελεύθερη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και φυσικά τους ανθρώπους της στην αυτοδιοίκηση Α΄& Β΄ βαθμού.
Το αν αυτοί μας στήριξαν ή όχι, δεν θα το συζητήσουμε, γιατί δεν έχει νόημα.
Εμείς πάντα μπαίναμε μπροστά και ποτέ δεν τους εγκαταλείψαμε και γι΄ αυτό πάντα θα είμαστε από πάνω.
Το apopsignomi θα σταματήσει, επειδή πρέπει να φροντίσουμε και για την οικογένειά μας, για την δουλειά μας, αλλά και τον εαυτό μας. Μεγαλώσαμε και δεν σας κρύβουμε πως μας κούρασε αυτό το "δικός μας είναι".
Όχι εμείς δεν είμαστε κανενός και θα το καταλάβουν όλοι, μετά τις εκλογές της Κυριακής και μέχρι να δείξει το ημερολόγιο Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2024 και το ρολόι μεσάνυχτα.