Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Την Κυριακή το βράδυ, η φόρα που θα έχουν πάρει οι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων, θα τους οδηγήσει στην Αγγελή Γοβιού, όχι για έναν αλλά για δύο λόγους. Οικοδεσπότες θα είναι η Έλενα και ο Φάνης οι οποίοι θα αγκαλιάσουν τους πάντες και ο λόγος είναι απλός. Η δήμαρχος θα είναι δήμαρχος όλων των δημοτών και ο Περιφερειάρχης, Περιφερειάρχης.... όλων των πολιτών.

- Χθες είχαμε το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, με την ομιλία της δημάρχου Έλενας Βάκα και η οποία τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στον κύριο Σπύρου. Πληροφορίες μας λένε πως το στυλ και ο τρόπος με τον οποίο μιλάει στον κόσμο η κυρία Βάκα, θα διδαχθεί σε άλλους υποψηφίους, αν και κάποιοι δεν μαθαίνουν με τίποτα, γιατί απλά δεν το έχουν.

- Βγήκαν και κάποια παπαγαλάκια, να γράφουν και να λένε πως δεν είχε κόσμο η συγκέντρωση. Φτιάξτε όσο θέλετε τις φωτογραφίες που σας έστειλαν, αλλά δεν θα πείσετε κανέναν. Όποιος είχε μάτια είδε και έβγαλε τα συμπεράσματά του.

- Στην κάλπη δεν μετράνε τα ψηφοδέλτια τα παπαγαλάκια, αλλά οι εφορευτικές επιτροπές και έτσι, τα ποσοστά του καθενός, θα είναι τα επίσημα και δεν θα μπορέσει να τα αμφισβητήσει κανείς.

- Αύριο ψηφίζουμε και ψηφίζουμε άξιους και ικανούς ανθρώπους.
Να έχετε μια όμορφη μέρα και ραντεβού στις κάλπες.