Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Σήμερα Παρασκευή οι δημότες της Χαλκίδας στέλνουν το μήνυμα της νίκης, για το ψηφοδέλτιο της δημάρχου Έλενας Βάκα. Αυτό το ψηφοδέλτιο είναι δυνατό και δεν είναι δυνατόν να χάσει τις εκλογές. Ας το δει ο καθένας από όποια πλευρά θέλει. Οι δημότες δεν θα επιλέξουν να ψηφίζουν ρίχνοντας ζάρια, γιατί έτσι μπορεί να τους κάτσει στο σβέρκο και να τους οδηγήσει στο πουθενά, μια κακή ζαριά και οπως όλοι ξέρουμε....πως "ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά".

- Εμείς δεν υποτιμούμε κανέναν, αλλά δεν θα κρύψουμε πως εκτός από το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ το οποίο εκπροσωπεί την πολιτική του ΚΚΕ και δεν είναι από το πουθενά, το ψηφοδέλτιο του κυρίου Σπύρου, εμφανίσθηκε ξαφνικά, αφού ο κ. Σπύρου δεν υπηρετούσε από κάποιο πόστο τα κοινά και απλά κάποιοι οι οποίοι δεν ήθελαν να πάνε στις εκλογές με τον κύριο Παγώνη, έβαλαν μπροστά τον κύριο Σπύρου, για να βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο.

- Τι να γράψουμε τώρα για το ψηφοδέλτιο της κυρίας Παππά; Η ίδια κάνει ότι μπορεί, για να κόψει τον δρόμο στην κυρία Βάκα και είναι δεδομένο κατά την δική μας άποψη, πως αν της δινόταν η ευκαιρία, θα ανέβαινε στην εξέδρα δίπλα στον κύριο Σπύρου, μόνο και μόνο για να εκδικηθεί, επειδή δεν εκλέχθηκε βουλευτής το 2019!!! Να ξέρει όμως κάτι πολύ καθαρό. Οι δημότες δεν τρώνε σανό και δεν θα την ακολουθήσουν. Στο τέλος θα μείνει σχεδόν μόνη της, γιατί εμείς πιστεύουμε πως οι δημότες που θα ψηφίσουν το ψηφοδέλτιό της, δεν θα εκλέξουν τις κολλητές της για το δημοτικό συμβούλιο, αλλά πρόσωπα τα οποία, δεν μπαίνουν σε καλούπια. Αλήθεια ποια ήταν μέχρι σήμερα η συμμετοχή στα κοινά, της κυρίας Παππά;

- Έχει στο ψηφοδέλτιο κάποια άτομα, τα οποία τα γνωρίζουν και οι πέτρες, όχι γιατί πάνε στα κομμωτήρια κι επειδή έχουν χρήμα, αλλά επειδή έχουν προσφορά στα κοινά. Γιατί ζούνε μεταξύ μας και δεν ανήκουν και σε αυτό που λέμε ελίτ. Ποιος δεν ξέρει την Ελένη Μιντζιφίρη, τον Βαλάντη Βρακά και την Ελένη Κοτταρά; Ποιος δεν ξέρει πως μπορεί και τα τρία αυτά πρόσωπα να μην φυσάνε το παραδάκι, να μην έχουν βίλες και σκάφη, ούτε καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά είναι ικανά, να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι, κάνοντάς τα όλα "πουτάνα", για το καλό του τόπου και των δημοτών.