Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάθε μέρα που περνάει ο κύριος Σπύρου μας ξαφνιάζει δυσάρεστα με τις δηλώσεις του και αυτή την φορά ξεπέρασε τα όρια, αφού υποτίμησε τους υποψηφίους συμβούλους του....ψηφοδελτίου του!!!!

-Τι είπε ο κύριος Σπύρου; Είπε πως "ψηφίζουμε για δήμαρχο από την Α' Κυριακή και δεν συμφωνεί με αυτούς που λένε πως την Α' Κυριακή, θα ψηφίσουν Δημοτικούς Συμβούλους και για δήμαρχο θα ψηφίσουν την Β- Κυριακή ".

- Τι μας λέει λοιπόν ο κύριος Σπύρου και τι φοβάται; Μας λέει και φοβάται πως οι πολλοί θα ψηφίσουν την Α' Κυριακή τους υποψηφίους της Βάκα και θα ψηφίσουν τον ίδιο για δήμαρχο την Β' Κυριακή.

- Με αυτή την δήλωση δεν θεωρεί ικανούς να κερδίσουν, τους δικούς του υποψηφίους. Κύριε Σπύρου, τι άλλο να σχολιάσουμε;

- Αλήθεια η κυρία Παππά, δεν θα αλλάξει το ραντεβού και συγκέντρωση της παράταξής της. Αν δεν κατάλαβε πως δεν είναι ηθικό αυτό που έκανε, τότε θα πρέπει να ξέρει πως έτσι όπως το έκανε είναι και παράνομο.

- Κυρία Παππά καλέσατε γενικώς τον κόσμο και αυτό σημαίνει πως μπορούν να έρθουν λίγοι, αλλά και πολλοί. Δεν έχετε καμία άδεια και είναι πραγματικά πρόκληση αυτή η πράξη σας και πιστεύουμε πως πολλοί συνεργάτες σας δεν θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας, αν δεν δώσετε κάπου αλλού το ραντεβού σας. Περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή.