Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Δεν βγάζει κανείς άκρη εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Μεγάλο το μπέρδεμα και τα λίγα 24ωρα που απομένουν, θα είναι η ευκαιρία να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να έχουμε την Κυριακή τον νικητή. Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν την Α΄ Κυριακή και αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην εκλεγεί δημοτική αρχή από την Α΄ Κυριακή, αφού κατά την άποψή μας και ο ....Ψαθάς και ο Μπουροδήμος θα ξεπεράσουν το 43%.

- Αυτή την στιγμή και οι δύο, δηλώνουν νικητές, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ένας κερδίζει κι ας μη γελιόμαστε ο άλλος χάνει. Πιστεύουμε πως από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, μπορεί να μην υπάρχει χρόνος, αλλά είναι αρκετός για να κερδίσει ή να χάσει κάποιος. Υπάρχει τις τελευταίες μέρες μια έντονη κινητικότητα ιδιαίτερα προς ψηφοφόρους οι οποίοι, κάτι περιμένουν να ακούσουν από τους υποψηφίους δημάρχους και τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και δεν το έχουν ακούσει.

- Κατά την άποψή μας πάντα, αυτοί θα είναι εκείνοι που θα δώσουν και τον νικητή των εκλογών. Για να δούμε λοιπόν ποιος από τους δύο υποψηφίους, θα έχει να πει κάτι αυτές τις τελευταίες ώρες για να τους κερδίσει αυτούς τους ψηφοφόρους.