Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

....ο μπάρμπα Στέλιος

 - Ας αναλογισθούμε όλες και όλοι τις ευθύνες μας, πριν πάμε στην κάλπη, για να μην χαθεί ούτε μία ψήφος.
Μπορεί κάποιοι να είχαν κάποια παράπονα, από την Δημοτική Αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα ή να πίστεψαν κάποια στιγμή πως θα μπορούσε η κυρία Παππά να διεκδικήσει με αξιώσεις την νίκη στις εκλογές.
Αυτοί που ξέρουν από εκλογές, ξέρουν πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουν την ψήφο τους στους.... Συριζαίους υποψηφίους και σε αυτούς που τους αγκάλιασαν από ανάγκη και θέλουν τον Δήμο Χαλκιδέων, μόνο για την νύχτα και μόνο για την παραλία της Χαλκίδας.
Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Να πάμε όλες και όλοι να ψηφίσουμε και να ψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο της δημάρχου.
Είναι φανερό πως πλέον η ψήφος στην κυρία Παππά, είναι μόνο και μόνο ψήφος εκδίκησης και ουσιαστικά στήριξης του κυρίου Σπύρου και των Συριζαίων συνεργατών του.
Αυτές τις τελευταίες μέρες, θα πρέπει να δούμε και τις Περιφερειακές εκλογές, οι οποίες μπορώ να γράψω πως δεν διαφέρουν και πολύ από του Δήμου Χαλκιδέων.
Κι εδώ έχουμε τον Φάνη και απέναντί του ο γνωστός Συριζαίος κύριος Γκλέτσος και ο κύριος Μαρκόπουλος ο οποίος θέλει να εκδικηθεί την ΝΔ αφού ξέρει πως δεν πρόκειται να εκλεγεί ο ίδιος.
Το δικό μου προσωπικό μήνυμα είναι ένα και καθαρό.
Ψηφίζουμε για δήμαρχο Έλενα Βάκα και για Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και αν θέλουμε να κάνουν κάτι καλύτερο ή κάτι παραπάνω, θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα το απαιτήσουμε όλες και όλοι μαζί μετά τις εκλογές.