Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ποτέ στις πρώτες 5 αγωνιστικές, ούτε στις πρώτες 10 αγωνιστικές, αλλά μόνο όταν η διαφορά είναι τέτοια που στους αγώνες που θα απομένουν δεν θα μπορεί να ανατραπεί. Τα γράφουμε αυτά γιατί ακούμε διάφορα και επικίνδυνα για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Ο προπονητής κύριος Βαλκάνος έχει εμπειρία και ξέρει πως για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ και όχι μόνα τα συστήματα, αλλά και στην ψυχολογία και στο να μην ....επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές του.

- Μια νίκη θέλει η ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και σύντομα θα έρθει και η νίκη, αφού μέχρι σήμερα έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

- Πολλά τα 4 γκολ που δέχθηκε η Μακρυκάπα από την Προποντίδα. Στις προηγούμενες 4 αγωνιστικές είχε δεχθεί μόλις 1 γκολ και στον αγώνα της Κυριακής με την Προποντίδα δέχθηκε 4 γκολ. Να σημειώσουμε πως το Σάββατο η Μακρυκάπα θα υποδεχθεί τον Αμαρυνθιακό.

- Που το πάει η Προποντίδα; Πουθενά δεν το πάει. Δουλεύουν σωστά και με πολλά άτομα στις προπονήσεις και προσπαθούν για το καλύτερο, έχοντας μαέστρο τον προπονητή κύριο Παναγιώτη Τοκπασίδη, ο οπο΄πιος είναι επιστήμονας στην δουλειά του.