Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

....γράμμα σου γράφω

 - Η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα κέρδισε τις εκλογές και μάλιστα από την Α΄ Κυριακή, για έναν και μόνο λόγο. Πέτυχε την συστράτευση όλων και αυτό συνέβη για πρώτη φορά, τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, παρά τις αντιδράσεις πολλών και τις επιθέσεις των ανθρώπων της ενημέρωσης.
Για πρώτη φορά όλη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε τοπικό επίπεδο, όχι μόνο έδωσε στήριξη, αλλά έδωσε την μάχη της ψήφου, πόρτα πόρτα.
Η κυρία Έλενα Βάκα θα είναι δήμαρχος και για τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά τίποτα δεν θα.... είναι όπως πριν.
Η αγαπητή δήμαρχος, αυτή την φορά, θα πρέπει να σπάσει αυγά, να μείνει μακριά από συμφέροντα και από αυτούς που θέλουν να ελέγχουν την δημοτική αρχή και την κάθε αρχή.
Είναι γνωστοί όλοι αυτοί και ξέρουμε τους τρόπους που θα χρησιμοποιήσουν, ώστε  αυτά τα 5 χρόνια να έχουν τον πρώτο  λόγο στις προμήθειες, στις εργολαβίες, στο βόλεμα και όλα τα σχετικά.
Εμείς δεν θα δώσουμε τώρα εξετάσεις, απέναντι από αυτή την Δημοτική παράταξη.
Ήμασταν δίπλα από την εποχή Ζεμπίλη και συνεχίσαμε και με την κυρία Βάκα.
Εμείς δεν ανήκουμε στην τάξη των εργολάβων, των προμηθευτών και των βολεμένων και έτσι, μπορούμε να λειτουργούμε με τους δικούς μας κανόνες.
Εμείς ότι μπορούσαμε το κάναμε και τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας, να υπερασπιστούμε, αυτά που γράφαμε προεκλογικά και έτσι μπορεί να βρεθούμε απέναντι, αν διαπιστώσουμε πως κάτι τρέχει.