Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα με υγεία. "Τον αράπη κι αν τον πλύνεις, το σαπούνι σου χαλάς", λέει μια παροιμία και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν πως 1+1 κάνουν 2 και όχι 11!!  Κυρίες και κύριοι οι εκλογές τελείωσαν και ο κάθε δήμαρχος, ο οποίος τιμήθηκε με την ψήφο των δημοτών για να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα, αυτός έχει την ευθύνη να.....επιλέξει και τα πρόσωπα με τα οποία θα το υλοποιήσει.

- Ακούμε αυτούς που απέτυχαν να εκλεγούν δήμαρχοι, επειδή οι δημότες επέλεξαν άλλους να λένε πως θα επιμείνουν στις προτάσεις τους, στο πρόγραμμά τους και άλλα τέτοια σχετικά. Συγνώμη, αλλά αυτό δεν συμφωνεί με την απόφαση και την εντολή του λαού και αν το εφαρμόσουν να σταματήσουν να μιλούν για δημοκρατία. 

- Να ελέγχουν την διοίκηση, να κάνουν αντιπολίτευση, αλλά θα πρέπει να στηρίξουν ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα που ψήφισε ο λαός και όχι το δικό τους, το οποίο καταψηφίστηκε.

- Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούμε πολλά και διάφορα, να ξέρουν πως υπάρχει και ο αντίλογος και θα πρέπει να τον σεβαστούν. Το να είναι κάποιος υπάλληλος δεν σημαίνει πως θα τον υπηρετούν οι διοικούντες και οι πολίτες, αλλά αυτός θα τους υπηρετεί.

- Ο κάθε δήμαρχος και κάθε περιφερειάρχης, αναθέτει καθήκοντα σε ανθρώπους οι οποίοι θα πιστεύουν και θα υπηρετήσουν τους πολίτες και όχι να κάνουν αντιπολίτευση, γιατί πίστεψαν σε πρόγραμμα άλλου υποψηφίου. Ο καθένας υπάλληλος δεν θα χάσει την θέση του υπαλλήλου, αλλά θα είναι σε πόστο και με καθήκοντα τέτοια, ώστε να μην επηρεάζει αρνητικά την εξέλιξη του προγράμματος.

- Κυρίες και κύριοι, πρέπει να το καταλάβουμε όλες και όλοι. Στην πολιτική ο πρώτος τα παίρνει όλα και οι άλλοι τίποτα. Αν δεν το καταλάβατε να σας ευχηθούμε Καλή Παρέλαση την 28η Οκτωβρίου.