Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εδώ είμαστε και σήμερα , αλλά χωρίς πολλές αναρτήσεις. Πάντως χθες το διασκέδασα πολύ μα πάρα πολύ, αφού άκουγα τους αγώνες από τον 96,5 τον σταθμό των εργαζομένων και έπαθα ένα σοκ, γιατί μπερδεύτηκα αρκετά, όχι με τον Βέττα ο οποίος ήταν βραχνιασμένος, αφού μάλλον σε κάποιο κέντρο θα τραγουδούσε το βράδυ της Παρασκευής, αλλά επειδή στον..... αγώνα ΚΥΖΙΚΟΣ - ΚΑΘΕΝΟΙ 4  - 2, άκουγα να είναι μεταξύ των κορυφαίων και να έχει πετύχει και γκολ ο Γιώργος Σπύρου. 

- Διαπίστωσα πως στο δυναμικό του Κύζικου υπάρχουν 3 ποδοσφαιριστές με το επώνυμο Σπύρου και μου ήρθε στο μυαλό ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων ο κύριος Γιώργος Σπύρου, ο οποίος έχασε στις εκλογές, ενώ οι Σπύρου του Κύζικου κερδίζουν στα γήπεδα!!!!

- Γιατί συμβαίνει αυτό; Τα πράγματα είναι απλά πολύ απλά. Ο Κύζικος έχει τον κύριο Ακριτίδη ο οποίος έχει την η ευθύνη για τον σχεδιασμό, τα καλά αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο και το να πείσει τα νέα παιδιά ώστε να αισθάνονται νικητές και να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Η παράταξη ΑΜΕΣΑ του κυρίου Σπύρου, ποιον είχε για να τα κάνει όλα αυτά;

- Για να το κλείσουμε το θέμα, συγχαρητήρια στα παιδιά του Ακριτίδη και να ξέρουν πως μόνο τυχαίο δεν είναι που είναι στην δεύτερη θέση και μάλιστα με 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 αγώνες. Είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, αλλά και αήττητοι. Να ακούνε με προσοχή τον προπονητή τους και στο τέλος θα καταλάβουν πως ήταν τυχεροί που στην θέση του προπονητή είναι ο κύριος Δημήτρης Ακριτίδης.

- Λοιπόν να έχετε μια όμορφη Κυριακή και πάτε άφοβα παντού αφού τώρα δεν υπάρχουν παντού υποψήφιοι. Αυτοί τώρα νομίζουν πως δεν μας έχουν ανάγκη!!!