Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Πάλι τα ίδια; Πάλι εμείς φταίμε; Η κυρία Παππά δεν φταίει σε τίποτα που πήρε μόλις 4.000 ψήφους στον δήμο Χαλκιδέων, από τα 44.000 έγκυρα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στις κάλπες; Εμείς φταίμε που προσπαθούσαμε να τους δείξουμε τα λάθη; Έχουμε μάρτυρες και μπορούμε να αποδείξουμε πως τους είχαμε πει... τα πάντα.

- Κυρία Παππά, να ξέρετε πως εσείς και οι κοντινοί σας άνθρωποι έχετε την ευθύνη, που βρεθήκατε στην θέση αυτή και με μόλς 4.000 ψήφους. Θα σας πούμε τον κυριότερο λόγο. Προσπαθούσατε μέρα νύχτα ώστε να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο και λέγατε στους 50 υποψηφίους που είχατε βρει, να σας φέρουν από 2-3 άτομα για να τους βάλετε στο ψηφοδέλτιο.

- Αυτό ήταν που έβαλε τους πάντες σε μια διαδικασία να βρούνε υποψηφίους και έτσι δεν είχαν χρόνο να μιλήσουν με τον κόσμο και να μεταφέρουν τις θέσεις τους. Όσο για τους υποψηφίους που βρήκανε, αν ρίξετε μια ματιά στους σταυρούς που πήρανε, θα δείτε πως είχατε άδικο που κατηγορούσατε αυτούς που έλεγαν πως δεν θα μπορέσετε να συμπληρώσετε ψηφοδέλτιο.

- Κυρία Παππά, η ευθύνη ανήκει σε εσάς και μόνο σε εσάς και επιτρέψτε μας να γράψουμε και κάτι ακόμη. Δύο υποψήφιες κυρίες του ψηφοδελτίου σας, η κυρία Κουδούνη και η κυρία Σερβετά, προφανώς και απέτυχαν και έτσι αυτή η αποτυχία θα τις ακολουθεί. Αν ήταν στο ψηφοδέλτιο Βάκα, θα είχαν εκλεγεί και το υπογράφουμε.