Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Συνεχίζουν κάποιοι να προκαλούν και να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΔΟΑΠΠΕΧ με το θέμα του κυρίου Γιάννη Στέρπη και ξεστομίζουν διάφορα ιδιαίτερα εναντίον του διευθυντή του οργανισμού. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, αλλά κανένας δεν μπαίνει στην ουσία. Αυτό που ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε, είναι η θέση του κυρίου Στέρπη, ο οποίος ούτε χθεσινός είναι, ούτε και.... κάποιος ο οποίος δεν ξέρει από υπεύθυνες θέσεις.

- Να τελειώνουμε λοιπόν. Ο κύριος Στέρπης είναι υπάλληλος του Δήμου και προεκλογικά αποφάσισε να στηρίξει την παράταξη Σπύρου και φυσικά το πρόγραμμά της. Μπορεί αυτό να είναι νόμιμο, αλλά ας μη γελιόμαστε, δεν μπορεί κανείς "να έχει την πίττα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο".

- Ο κύριος Στέρπης δεν στήριξε το πρόγραμμα της παράταξης Βάκα, γιατί προφανώς δεν πίστεψε σε αυτό. Πως λοιπόν να υπηρετήσει αυτό το πρόγραμμα, το οποίο επέλεξε ο λαός; Αυτά που λένε διάφοροι στην πιάτσα και αυτά που σχολιάζουν οι υποστηρικτές της παράταξης Σπύρου, από κάπου τα έχουν πληροφορηθεί και αφού δεν τα διαψεύδει τους τα είπε ο κύριος Στέρπης.

- Είναι γνωστό πως εδώ και 4 χρόνια υπήρχε ένας φανερός πόλεμος εναντίον της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ και του διευθυντού, από άτομα τα οποία είχαν διοικήσει τον οργανισμό για πολλά χρόνια, έχοντας στο πλευρό τους, επικοινωνιακά τα άτομα τα οποία είχαν την ευθύνη της επικοινωνίας της παράταξης Σπύρου. Αυτά τα άτομα απέτυχαν παταγωδώς και απλά τώρα θέλουν να ρίξουν λάσπη και να επηρεάσουν την δήμαρχο κυρία Βάκα, ώστε να μην αξιοποιήσει την πρόεδρο και τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού.

- Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα δούμε κατά πόσο οι επικοινωνιολόγοι του Σπύρου, θα έχουν καταφέρει να σύρουν την δήμαρχο, εκεί που θέλουν. Εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε.