Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 -  Το στοίχημα δεν μας αφορά και σε καμία περίπτωση δεν θα ασχοληθούμε με τα όσα κυκλοφορούν κάποιοι στην πιάτσα, για να ρίξουν δηλητήριο μεταξύ μελών της παράταξης της δημάρχου κυρίας Βάκα. Εμείς ούτε υποψήφιοι ήμασταν, ούτε κάποια  θέση είχαμε ή θα έχουμε και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε αυτά που κυκλοφορούν. Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει το apopsignomi, "φάγαμε πολύ ξύλο" και χάσαμε ....αρκετά χρήματα. 

- Δεν δεχθήκαμε τίποτα και από κανέναν και μείναμε πιστοί στο κόμμα μας, αλλά και στην παράταξη του Φάνη Σπανού, του Θανάση Ζεμπίλη τότε και της Έλενας Βάκα μέχρι σήμερα. Προτάσεις και μάλιστα πολύ καλές υπήρχαν και εύκολα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε χρήματα, αλλά να πουλήσουμε τις ιδέες και τα πιστεύω μας. Δεν το κάναμε και αισθανόμαστε πολύ όμορφα.

- Τώρα και λίγους  μήνες πριν το apopsignomi κατεβάσει διακόπτες, έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε στους διαπλεκόμενους και αυτούς που σπιλώνουν ανθρώπους και θέλουν να τους βάλουν στο περιθώριο. 

- Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά κάποιοι έχουν βάλει στόχο την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ελένη Αϊδίνη, αλλά και τον διευθυντή κύριο Φώτη Γκούνη. Φαίνεται πως κάτι δεν τους βολεύει και θέλουν να τελειώσουν και με τα δύο αυτά πρόσωπα. Εμείς θα γράψουμε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

- Η κυρία Αϊδίνη είναι πιστή στην παράταξη και όχι στην κατηγορία της κωλοτούμπας. Επειδή κάποιοι μιλούν για μισθό κλπ, θα πρέπει να ξέρουν πως η κυρία Αϊδίνη δεν έχει μκισθό στον ΔΟΑΠΠΕΧ, γιατί έχει τον μισθό από την υπηρεσία της. Στο κάτω κάτω της γραφής για όσους την ξέρουν, δεν έχει την ανάγκη ενός μισθού, αφού έχει για να ζήσει και τα δισέγγονά της.  

- Λένε πως κάποιοι, έθεσαν όρους στην κυρία Βάκα και της ζήτησαν αν εκλεγεί, να μην αξιοποιήσει την κυρία Ελένη Αϊδίνη!!!! Ο ΔΟΑΠΠΕΧ κλείνει όπως και όλα τα νομικά πρόσωπα, αλλά επειδή ξέρουμε πως η κυρία Βάκα μόνο ηλίθια δεν είναι, δεν θα βάλει τα χεράκια της για να βγάλει τα ματάκια της και φυσικά σε πείσμα όλων, δεν θα μειώσει πολιτικά και ανθρώπινα τον αγώνα της κυρίας Αϊδίνη, αλλά και του κυρίου Γκούνη, ο οποίος ας μη γελιόμαστε και οργανωτικά πέτυχε, αλλά κατάφερε να αποκρούσει και όλες τις επιθέσεις που δέχθηκε ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Τα μαγαζάκια που θέλουν τον έλεγχο στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού, είναι γνωστά και είμαστε σίγουροι πως δεν θα επηρεάσουν την απόφαση της δημάρχου.