Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Να στείλουμε τις ευχές μας σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Χρόνια πολλά στον Δημήτρη και την Δήμητρα και να είναι καλά στην υγεία τους.  Επιτρέψτε μας να στείλουμε τις ευχές μας ξεχωριστά στον κύριο Δημήτρη Ακριτίδη, στον κ. Δημήτρη Βαλκάνο, στον κύριο Δημήτρη Θωμά, στον κ. Δημήτρη Τσιτίνη, στον κ. δημήτρη Σέρρα και στον κύριο Δημήτρη Ζώμα.  Κύριοι να είσθε πάντα ....καλά.

- Έχουμε τον πόλεμο με την Χαμάς, αλλά έχουμε και τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει το μέτρο και θα πρέπει να το πάρουν γρήγορα αλλιώς, για να μην διαλύσουν το κόμμα τους.

- Πάντως με τον Κασσελάκη δεν πάνε πουθενά και ας μη γελιόμαστε, αυτή την φορά έχουν δίκιο οι Φίλης, Τσακαλώτος, Σκουρλέτης και οι άλλοι σύντροφοι. Ο Κασσελάκης δεν ήταν καν μέλος του κόμματος και κυριολεκτικά τον φύτεψαν στο κόμμα. Φυσικά και ο Τσίπρας θέλησε να πάρει την εκδίκησή του και όλα δείχνουν πως ο Κασσελάκης θα κάνει τους Συριζαίους Αμερικανάκια.

- Συγχωρέστε μας, αλλά έχουμε και μια απορία. Ο Κασσελάκης είναι τελικά με καταγωγή από την Κρήτη; Αν είναι, τότε αλλάζουν τα δεδομένα, γιατί μέχρι τώρα ξέραμε πως η Κρήτη βγάζει παλικάρια!!!! Λέτε να φταίει η κλιματική αλλαγή και σε αυτή την περίπτωση;;;

- Χαμός με τα όσα έχουμε γράψει για τον δήμο Χαλκιδέων, αλλά τι να κάνουμε, αφού αυτή είναι η άποψή μας. Το 2028 εμείς πιστεύουμε πως υποψήφιοι δήμαρχοι μεταξύ άλλων θα είναι και δύο πρόσωπα, τα οποία θα αποκαλύψει σήμερα "ο μπάρμπα Στέλιος".

- Μέχρι τώρα οι άνθρωποι της ενημέρωσης έλεγαν πως η Βάκα δεν θα εκλεγεί δήμαρχος και τώρα που εκλέχθηκε, μας λένε πως δεν θα μπορέσει να βολέψει σε θέσεις όλους αυτούς στους οποίους υποσχέθηκε.

- Αγαπητά παπαγαλάκια, μην έχετε καμιά αγωνία. Θα τα καταφέρει και θα σας διαψεύσει.