Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν έχουμε καιρό ούτε για να παρηγορήσουμε τους χαμένους των εκλογών, ούτε για να χειροκροτήσουμε τους νικητές. Οι χαμένοι θα έχουν 5 χρόνια μπροστά τους για να παρηγορηθούν και οι νικητές πρέπει να σηκώσουν μανίκια και να δουλέψουν, για να  κάνουν όσα δεν είχαν κάνει. Εμείς θα κοιτάξουμε την δουλειά μας, γιατί τελικά δεν αξίζει να στηρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί έτσι γουστάρεις. Πολλοί είχαν δίκιο όταν έλεγαν πως στο τέλος θα πάρεις.... το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.

- Δεν  θα παραπονεθούμε για τίποτα και για κανέναν. Κάναμε αυτό που γουστάραμε και αυτό που πιστεύαμε. Και λάθος να κάναμε, θα πάμε παρακάτω, γιατί εμείς αγαπάμε και τα λάθη μας. Μας ενοχλεί πάντως το ότι μας πουλάνε μούρη, αυτοί οι οποίοι περιμένουν δουλειές από τους εκλεγέντες.

- Το δηλώνουμε καθαρά. Δεν θα  κλείσουμε ούτε αυτιά, ούτε μάτια, για κανέναν λόγο και για κανένα πρόσωπο, αν διαπιστώσουμε το παραμικρό. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ, στην πλευρά αυτών που είχαν έσοδα, από τις τοπικές αρχές, αλλά δεν θέλουμε και να μας δουλεύουν.

- Καλούμε την δήμαρχο κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της, να μην επιτρέψει με τίποτα και σε κανέναν να βάλει το χέρι στο μέλι. Θα χαρούμε να μην μας δώσουν την ευκαιρία να αποκαλύψουμε το παραμικρό. Δεν αλλάζουμε την άποψή μας για την δήμαρχο και φυσικά την εκτιμούμε. Επειδή πάντως πιστεύουμε πως θα είναι η τελευταία της θητεία και πως δεν θα είναι και πάλι υποψήφια το 2028, ας φύγει με ψηλά το κεφάλι και να μην επιτρέψει σε κανέναν να σκεφτεί το παραμικρό.

- Όσο για διάφορους που θέλουν να είναι προμηθευτές του Δήμου ή οι εργολάβοι που θα αναλάβουν έργα στον Δήμο, καλά θα κάνουν να είναι προσεκτικοί, γιατί μπορεί να εκτεθούν.