Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Το έχουμε ξεκαθαρίσει. Καμία και κανένας από την παράταξη της δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα, δεν έχει την παραμικρή υποχρέωση απέναντί μας και να μην ακούνε τι  λέει ο καθένας στα καφενεία. Υποχρέωση έχουν όλες και όλοι απέναντι στους δημότες που τους ψήφισαν και θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην προδώσουν την.... εμπιστοσύνη τους.

- Εμείς ούτε υποψήφιοι ήμασταν και ούτε θα είμαστε στις επόμενες εκλογές. Θα είμαστε όμως με τους δημότες και θα διεκδικούμε το καλύτερο γι΄ αυτούς. Αν διαπιστώσουμε πως κάποια ή κάποιος από την δημοτική αρχή, εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων, χωρίς παρεξήγηση, θα τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια.

- Εμείς άγιοι και άγγελοι δεν υπήρξαμε ποτέ και μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα και μάλιστα πολύ εύκολα. Και κάτι τελευταίο. Επειδή κάποιοι πιστεύουν πως αφού το apopsignomi δεν θα υπάρχει μετά τον Φεβρουάριο του 2024, ας πάρουν το μήνυμα. "Το apopsignomi δεν θα υπάρχει, αλλά όσο μας έχει καλά ο θεός θα παλεύουμε στον χώρο της ενημέρωσης. Εμείς περνάμε πίσω και μπροστά θα είναι νέες και νέοι από κάποιο άλλο ΜΜΕ, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και το λαϊκό και αγαπημένο μας τραγούδι, που λέει πως όσο υπάρχουν δάσκαλοι, θα  βγαίνουν μαθητάδες"!!!!