Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

...ο μπάρμπα Στέλιος

 - Έχω την εντύπωση πως αυτή η 5ετής θητεία της Δημοτικής Αρχής, θα αναδείξει και τα νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τον Δήμο τον Οκτώβριο του 2028. 
Μπορεί να είναι νωρίς να μιλάμε γι΄ αυτό, αλλά είναι βέβαιο πως οι υποψηφιότητες κατά την γνώμη μου, δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές των εκλογών του 2023.
Θα έχουμε υποψηφιότητες οι οποίες δεν θα έχουν να κάνουν με κόμματα και καρεκλοκένταυρους, αλλά με νέους ανθρώπους και με προγράμματα επιθετικά, αλλά υλοποιήσιμα.
Οι πληροφορίες μας λένε πως μετά την Άνοιξη του 2024, θα..... κάνει την εμφάνισή του κίνημα πολιτών και το οποίο το 2028 θα γίνει δημοτική παράταξη και θα διεκδικήσει τον Δήμο Χαλκιδέων.
Άνθρωπος της κίνησης αυτής μας είπε: "Επειδή κρατάς μυστικά, κρατάς και τον λόγο σου, θα σου πω πως θα ξεκινήσουμε το 2024, όχι για να κάνουμε γενικώς αντιπολίτευση, αλλά για να στηρίξουμε την δημοτική αρχή, ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμά της, αυτό δηλαδή που ψήφισαν οι δημότες, αλλά θα είμαστε απέναντι σε ότι δεν κάνει σωστά και σε ότι δεν είναι νόμιμο. Κανείς από εμάς δεν είναι δημοτικός σύμβουλος και σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκουμε να πάμε κόντρα στην ανάπτυξη του δήμου μας, απλά και μόνο για να κάνουμε αντιπολίτευση".