Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Δεν τους άρεσε!!!

- Δεν άρεσε η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο Χαλκιδέων, στους ανθρώπους της παράταξης Σπύρου, γιατί ουσιαστικά τους διέψευσε. Προσωπικά ο κύριος Σπύρου, μιλούσε για τραμπουκισμούς και μπουκαδόρους, ενώ οι διοικούντες το Σωματείο λένε πως τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη αφού ήταν και οι ίδιοι παρόντες.
Κύριε Σπύρου, οι εκλογές τελείωσαν και μην ψάχνετε τρόπους για να ξεχαστεί το αποτέλεσμα. Χάσατε και η ήττα σας πόνεσε, αλλά δεν βοηθάνε τα ψέματα.
Διαβάσαμε αυτά που σχολίασε και ο κύριος Τσάμαρης και φαίνεται πως οι του κυρίου Σπύρου είναι πραγματικά κατώτεροι των περιστάσεων, αφού ξέχασαν πως οι.... διοικούντες το Σωματείο, ήταν απέναντι στην δημοτική αρχή και έκαναν σκληρότερη αντιπολίτευση από αυτή που έκαναν ο κύριος Τσάμαρης και οι του κυρίου Σπύρου γενικότερα.
Διαβάστε τα όλα:

 Νικόλαος Κατσαμάγκος
Κύριε Τσαμαρη νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια δεν ζείτε στη Χαλκίδα, αν αυτό το σωματείο λέτε ότι φοβάται πραγματικά λυπάμαι!!!!
Έχετε μάλλον ξεχάσει όσα έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια, και τι συνέπειες είχαμε σαν υπάλληλοι όταν αναλάβαμε το σωματείο με βλαπτικές μεταβολές και εξορίες !!??
Εσάς όμως δεν σας είδαμε να βγάλετε μια ανακοίνωση στήριξης έστω και λυτή.??.
Βαφτιστηκαμε αντιπολίτευση, μιας και εσείς δεν ήσασταν πουθενά ,παλεύουμε καθημερινά για τα προβλήματα των εργαζομένων εδώ και δύο χρόνια με ανακοινώσεις παντού, χωρίς να φοβόμαστε κανέναν, και το αποδεικνύουν όλα αυτά τα οποία έγιναν με παρέμβασή μας .
Εμείς εργοδοτικό συνδικαλισμό όσο είμαστε δεν θα κάνουμε ...
Τέλος να σας επισημάνω ότι η εκλογική σας θέση πλέον δεν σας καθιστά ικανό για να μας προσβάλλεται

Kostas Tsamaris
Πρόεδρε με αυτή την ανακοίνωση φαίνε
ται το ποσό φοβισμενοι είστε και εσείς οι ίδιοι.
Λυπαμαι πραγματικά γιατι φαίνεστε στην συγκεκριμένη περίπτωση κατώτεροι από ότι θα έπρεπε!