Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν κάποιοι που διεκδίκησαν να διοικήσουν τον Δήμο Χαλκιδέων, ξέχασαν τόσο γρήγορα την ήττα τους στις εκλογές και παριστάνουν τους υπεράνω. Ας το καταλάβουν λοιπόν να τελειώνουμε. Κυρίες και κύριοι, πρέπει να πάρετε σοβαρά την απόφαση των δημοτών και μην κάνετε.... πως δεν είδατε και δεν ακούσατε.

- Αυτό είναι. Ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης δεν λέει να ηρεμήσει και να το πάρει απόφαση, πως έκλεισε ο κύκλος του στην αυτοδιοίκηση και συνεχίζει να καταγγέλλει τα πάντα. 

- Εδώ και καιρό έχει σηκώσει ψηλά ένα θέμα της ΔΕΥΑΧ και το οποίο έχει να κάνει με χρήματα που είχαν πάρει οι εργαζόμενοι και τα οποία πρέπει να επιστρέψουν.

- Κύριε Παγώνη έχετε εμμονές και αυτό δεν σας τιμά. Έχετε μίσος προς τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΧ, προφανώς επειδή λέτε πως ψηφίζουν Βάκα.

- Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΧ κύριε Παγώνη δεν είναι πλούσιοι. Φτωχαδάκια είναι και είναι άδικο να θέλετε να πάρετε εκδίκηση.