Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 -  Τώρα τελείωσαν οι εκλογές και μπορούμε να εξηγήσουμε και κάποια πράγματα σε αυτούς οι οποίοι δεν ξέρουν να διαβάζουν δημοσκοπήσεις ακόμη κι αν αυτές δεν έγιναν από αναγνωρισμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων και με επιστημονικά ....κριτήρια.

- Με τέτοιες δημοσκοπήσεις προσπαθούσαν να επηρεάσουν τους δημότες, αλλά έπεφταν στον λάκκο που οι ίδιοι άνοιγαν. Κύριοι εμείς σας τα θυμίζουμε, γιατί έτσι πρέπει, ώστε κάτι να μάθετε από αυτή την ήττα και τηνη άλλη φορά να προσέχετε.

- Διαβάστε λοιπόν τι γράφατε προεκλογικά και το βρίσκατε σε Αθηναϊκές ηλεκτρονικές εφημερίδες.

- Κυρίες και κύριοι του κυρίου Σπύρου και της κυρίας Παππά τι σας έλεγε η δημοσκόπηση αυτή; Σας έλεγε πως το 53,5%, δεν ήθελε την κυρία Βάκα. Δεν ήθελε δηλαδή  την επανεκλογή της. Τι σήμαινε αυτό; Αυτό οδηγούσε στο ότι το 46,5% ήταν θετικό στην επανεκλογή της δημάρχου κυρίας Βάκα. Έτσι δεν είναι;

- Η δημοσκόπηση αυτή έβλεπε πως ο κύριος Σπύρου θα έπαιρνε 43,8% και η Βάκα 28,8%, δηλαδή είχαν ένα ποσοστό  72,6% οι δυό τους, άρα οι άλλες δύο παρατάξεις  θα έπαιρναν  27,4%. Η παράταξη Βάκα δεν άφησε περιθώρια για κάτι τέτοιο και επιβεβαίωσε αυτά που εμείς γράφαμε και κάποιοι γελούσαν.

- Οι άλλες δύο παρατάξεις πήραν συνολικά 16,35% και ο κ. Σπύρου 40,48%. Σύνολο δηλαδή 56,83%.   Που στήριζε ο κύριος Σπύρου την αισιοδοξία του; Φυσικά στην κυρία Παππά της οποίας η παράταξη στήθηκε μόνο και μόνο για να πάρει ένα 15% με 20% και να κλείσει τον δρόμο της κυρίας Βάκα. Η κυρία Παππά δεν έπιασε ούτε το 10%, επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και έτσι η Βάκα πήρε την εντολή να συνεχίσει, από την Α΄ Κυριακή.