Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας  μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παραμονή της Εθνικής Επετείου σήμερα και χθες ήταν η γιορτή του Αγίου Δημητρίου και αντί να κάνουμε τον σταυρό μας και να λέμε τον Εθνικό Ύμνο, διαβάζουμε τα όσα γράφει ο κύριος Σπύρου στο fb και μιλάει για αφισοκόλληση  στον τοίχο δημοτικού καταστήματος στην Αυλίδα. Κύριε Σπύρου είχατε να γράψετε από 12 Οκτωβρίου 2023 και επανήλθατε.... χθες 26 Οκτωβρίου 2023!!

- Τελικά είσθε και μικρόψυχος; Ούτε μια ευχή προς τον Δημήτρη και την  Δήμητρα; Κύριε Σπύρου πριν τις εκλογές ευχόσασταν και για ¨την κουτσή Μαρία" που λέει ο λαός. Πάντως η δική μας πληροφόρηση άλλα λέει. Λέει πως οι δύο αφίσες που βρέθηκαν εκεί δεν είχαν τοποθετηθεί εκεί από ανθρώπους της  Βάκα, αλλά από προβοκάτορες που ήθελαν κάτι για να έχουνε να λένε.

- Τι λένε τώρα οι άνθρωποι που ήταν στις εκλογές με τον κύριο Σπύρου; Λένε πως κάποιος με κάποιον τρόπο τον έπεισε να μην προχωρήσει σε ένσταση!!! Κάτι του υποσχέθηκαν λένε και έκανε πίσω. Κύριε Σπύρου αυτά δεν τα λένε άνθρωποι της Βάκα, αλλά δικοί σας άνθρωποι. Θα τους απαντήσετε;;;

- Η κυρία Άννα Παππά πάντως δεν έχει γράψει τίποτα απολύτως από 09/10/2023 μέχρι σήμερα. Κυρία Άννα γράψτε κάτι γι΄ αυτούς που έκαναν σωστές προβλέψεις. Τους κατηγορήσατε προεκλογικά και δικαίωμά σας, αλλά η κάλπη μίλησε και είπε πως αυτοί είχαν δίκιο.

- Μας ρωτάει ο φίλος μας για την σιγουριά που είχαν οι της παράταξης Σπύρου. για νίκη από την Α΄ Κυριακή. Τι να σου πούμε φίλε. Και ο Σπύρου και η Παππά είχαν την Βάκα κάτω από το 30% και απλά η κάθε παράταξη έβαζε στην πρώτη θέση τον εαυτό  της. 

- Έχει όμως ενδιαφέρον φίλε, να δούμε πότε θα συνεδριάσει η παράταξή τους, για να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τα αίτια της  ήττας του. Εμείς τα ξέρουμε και είχαμε κάνει αναφορά και προεκλογικά.