Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Δεν παραιτήθηκε ο Ντε Μος

Το 60% κρίνεται στο παρασκήνιο 
εκτιμά ο Καραγεωργίου
Ιδιαίτερα... αιχμηροί ήταν στις δηλώσεις τους οι Ααντ Ντε Μος και Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης της Καβάλας με τον Εργοτέλη στο «Ανθή Καραγιάννη», που βρήκε τους νικητές τους Κρητικούς με 3-1. Ο τεχνικός των «αργοναυτών» διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει υποβάλει την παραίτησή του από τον.........
πάγκο της ομάδας, ενώ ο προπονητής των Κρητικών δήλωσε ότι στις τελευταίες αγωνιστικές οι αναμετρήσεις κρίνονται 60% στο παρασκήνιο και 40% στο γήπεδο.
«Δεν παραιτήθηκα» ήταν η λακωνική απάντηση του Ντε Μος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον καβαλιώτικο πάγκο, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να συνεχίσει, αρκέστηκε να πει: «Κανένα σχόλιο». Όσον αφορά τον αγώνα, ο Ντε Μος στάθηκε στην κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια:
«Φάνηκε η κούραση που είχαμε από τα πέντε παιχνίδια που δώσαμε σε 15 ημέρες. Δεν είναι Αγγλία εδώ για να είναι συνηθισμένοι οι ποδοσφαιριστές σε τόσα παιχνίδια. Έχουμε φθάσει στα όρια τόσο σωματικά όσο και στο μυαλό. » Ο Εργοτέλης κέρδισε δίκαια. Ξέραμε πώς θα παίξει και ότι είναι δυνατός στη μεσαία γραμμή όμως για εμάς κρίθηκαν πολλά στο δοκάρι που είχε στο 1-1 ο Ντιέ. Μετά ρισκάραμε και δεν μας βγήκε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δυνάμεις οπότε όλα πήγαν στραβά. Θέλω να κάνω και μία αναδρομή για την περίοδο που είμαι στην Καβάλα. Έχουμε παρουσιάσει ένα ισορροπημένο έργο».
Καραγεωργίου: «Το 60% στο παρασκήνιο, το 40% στο γήπεδο»
Από την πλευρά του, ο Καραγεωργίου χαρακτήρισε τελικό την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αμφισβήτησε και τη... διαφάνεια στη διεξαγωγή των τελευταίων αγωνιστικών: «Η νίκη μας δίνει μια πολύ βαθιά ανάσα. Ο επόμενος αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο τελικός μας και μακάρι όλα τα παιδιά να είναι καλά και να τα καταφέρουμε. Κερδίσαμε πεντακάθαρα. Ο Εργοτέλης ήταν καθαρά ανώτερος και κέρδισε δίκαια. » Είμαι ευτυχισμένος για τον Εργοτέλη. Δεν είμαστε για να παλεύουμε για την παραμονή. Δυστυχώς επέδρασαν άλλοι παράγοντες. Ερχομαι να συμφωνήσω με αυτό που είπε πριν κάποιες εβδομάδες ένας συνάδελφός μου, ότι δηλαδή στις τελευταίες αγωνιστικές το 60% των αγώνων παίζονται στο παρασκήνιο και το 40% στο γήπεδο.
» Δυστυχώς, τα συμφέροντα είναι πολλά περισσότερα από ό,τι είχαμε φανταστεί και δεν αφήνουν να φανεί η πραγματική αξία των ομάδων».