Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Αναλαμβάνει δράση άμεσα...
Γερό... μπάσιμο στην ΠΑΕ από τον Λαυρεντιάδη, 
ετοιμάζεται ραντεβού με Βαλβέρδε
Το πριμ των 200.000 ευρώ που έταξε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης σε περίπτωση νίκης στο ματς με την Ξάνθη (ανακοινώθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τον συνεργάτη του επιχειρηματία, Αντώνη Ρογκόπουλο), δείχνει ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας εισέρχεται στα κοινά της ομάδας. Μάλιστα, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να αυξήσει και το ποσοστό των μετοχών που έχει στην ΠΑΕ.
Η νίκη δεν ήρθε και οι Πειραιώτες δεν θα αυξήσουν τους τραπεζικούς τους.........
λογαριασμούς, ωστόσο η κίνηση αυτή του Λαυρεντιάδη αποδεικνύει πως η ενεργοποίηση του στα κοινά της ομάδας είναι πως προ των πυλών.
Οι συζητήσεις του με τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι διαδοχικές το τελευταίο διάστημα και αναμένεται πως μέσα την Μεγάλη Εβδομάδα (ως την Μεγάλη Πέμπτη) θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Αυτές αφορούν την αύξηση του ποσοστού του (αυτή τη στιγμή κατέχει το 10%) στην ΠΑΕ. Μέσω της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, αρχικά το ποσοστό του θα φτάσει μέχρι και το 20%, ενώ σε βάθος χρόνου θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο και θα ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα αποτελέσει έναν ισχυρό «συμπαίκτη» του Κόκκαλη (οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσοστό τους θα φτάσει από 45%-60%). Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι της Κυριακής από τις σουίτες του Καραϊσκάκη, ενώ για αρκετή ώρα παρέμειναν στο φαληρικό γήπεδο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δίνοντας συνέχεια στις συζητήσεις τους. Σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Ρογκόπουλο, θα είναι ο άνθρωπος του Λαυρεντιάδη, που θα μπει στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά, που άνθρωπος του Λαυρεντιάδη μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους παίκτες, αλλά δεν ήταν η πρώτη τους γνωριμία. Εξάλλου, συνόδευσε την αποστολή τόσο στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Μπορντό, όσο και στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Παναθηναϊκό.
«Μαζί με τον πρόεδρό μας  κύριο Κόκκαλη, θέλουμε και εμείς να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Θα γνωρίσετε τον κύριο Λαυρεντιάδη και θα δείτε τι καλός άνθρωπος είναι  και πόσο λατρεύει τον Ολυμπιακό. Ετσι, έχει βάλει στόχους και στον Ολυμπιακό, έχει όραμα για τον Ολυμπιακό, να τον φτιάξει πάλι πολύ  δυνατό, να τον κάνει μία  από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.
»Είναι υπέροχος άνθρωπος και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, μαζί  με τον κύριο Κόκκαλη. Ξέρουμε ότι είστε  καλοί παίκτες και καλοί άνθρωποι και δεν θέλουμε να τον προδώσετε ποτέ τον κύριο Λαυρεντιάδη. Δεν είναι άνθρωπος να τον κοροϊδέψουν.
»Όλοι μαζί  με εσάς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη  πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη  και η μεγαλύτερη  ομάδα η Ελλάδα. Μαζί με τον κύριο Κόκκαλη  θα βάλουμε στόχους και θα τους πετύχουμε με τη δική σας τη βοήθεια» είπε στους παίκτες ο Ρογκόπουλος πριν το ματς με την Ξάνθη.
Ραντεβού με Βαλβέρδε
Παράλληλα, έχει οριστικοποιηθεί η απόφαση της διοίκησης για συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και κατά την διάρκεια της εβδομάδας, άνθρωπος του Κόκκαλη (πιθανότατα ο Γιάννης Χρυσικόπουλος) θα μεταβεί στην Ισπανία για να συζητήσει με τον βάσκο τεχνικό την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.