Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

«Δεν θέλω να χαλαρώσουμε»

Μοίρασε συγχαρητήρια 
και ζήτησε το νταμπλ ο Νιόπλιας
Η επομένη της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, που ουσιαστικά έφερε τους «πράσινους» αγκαλιά με το 20ό πρωτάθλημα της ιστορίας τους, όπως είναι φυσικό είχε μόνο χαρούμενα πρόσωπα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι πλάκες ανάμεσα στους παίκτες έδιναν και έπαιρναν, ενώ ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας. Ωστόσο, μετά από λίγο ο 45χρονος τεχνικός έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους τονιζοντας στους........
«πράσινους» ότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου!
«Κάναμε αυτό που έπρεπε»
«Πρώτα από όλα θα σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ατρομήτου. Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, που έπρεπε να το πάρουμε και το πήραμε χάρη στην αποφασιστηκότητα και τη θέληση που δείξατε», τους είπε αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να χαλαρώσουμε»
«Είμαστε πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς θέλουμε ακόμη ένα βαθμό για να το πάρουμε και μαθηματικά. Ωστόσο, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε, γιατί ακόμη η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, και κατέλειξε λέγοντας: 
«Να τελειώσουμε με το νταμπλ»
«Η χρονιά θα τελειώσει στις 25 Απριλίου. Έχουμε ακόμα δύο ματς πρωταθλήματος, τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη που πρέπει να τον κερδίσουμε. Στόχος μας είναι να πάρουμε το νταμπλ».
Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, όσοι ήταν βασικοί στο Περιστέρι έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι 3 εναντίον 3 και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας δίτερμα, αρχικά με περιορισμούς και στη συνέχεια ελεύθερα.
Οι Σπυρόπουλος και Δάρλας προπονήθηκαν ατομικά. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team Λαγός, Φέτσης και Σταμπολζίεφ.