Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου

Νέο τεστ του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, 
ελπίδα Ολυμπιακού με Ξάνθη και ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
Ένα ακόμη κρας τεστ, αυτό του Ατρομήτου, καλείται να περάσει ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λιγκ, Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, αφού πριν από την έναρξη σημειώθηκαν επεισόδια στο Περιστέρι.
Συμπλοκές και χημικά...
Συγκεκριμένα, οπαδοί των «πρασίνων» επιβαίνοντας σε μηχανές έφτασαν έξω από .......
το γήπεδο και προσπάθησαν να εισέλθουν χωρίς εισιτήρια. Η μετακίνηση, βέβαια, είναι απαγορευμένη, πόσο μάλλον χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου και φέροντας διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας.
Τότε άρχισαν οι συμπλοκές με δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ παράλληλα κάποιοι άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια και βρίσκονταν ήδη μέσα στη Θύρα 1, πετούσαν καθίσματα και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους ταραξίες. Μάλιστα, χρειάστηκε να κάνουν ακόμα και χρήση χημικών για να ανακτήσουν τον έλεγχο.  Κατά τα άλλα, ο δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, υποδέχεται την προτελευταία Ξάνθη, ελπίζοντας σε «στραβοπάτημα» των «πράσινων», ώστε να μειώσουν τη διαφορά στον ένα βαθμό. Από την πλευρά τους, όμως, οι ακρίτες «καίγονται» για την παραμονή τους στην κατηγορία.  Στο Αλκαζάρ, η Λάρισα υποδέχεται τον τρίτο της κατάταξης ΠΑΟΚ σε ένα εξαιρετικά αμφίβολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ χρειάζεται βαθμούς για να σιγουρέψει τη σωτηρία της και ο «Δικέφαλος» για να επιστρέψει στις νίκες εν όψει των πλέι οφ.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Κυριακή (κοινή ώρα έναρξης στις 19:00)
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (novasports1)
Ολυμπιακός - Ξάνθη (ΝΕΤ)
Λάρισα - ΠΑΟΚ (novasports2)
H βαθμολογία
1. Παναθηναϊκός 61
2. Ολυμπιακός 57
3. ΠΑΟΚ 56
4. ΑΕΚ 48
5. Αρης 43
6. Καβάλα 38
7. Πανιώνιος 35
8. Ατρόμητος 35
9. Ηρακλής 34
10. Λάρισα 31
11. Αστέρας Τρίπολης 30
12. Εργοτέλης 30
13. Λεβαδειακός 30
14. Ξάνθη 28
15. ΠΑΣ Γιάννινα 28
16. Πανθρακικός 12