Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μίνι προετοιμασία από Ντούσκο
Η διοίκηση της ΑΕΚ εξόφλησε άπαντες
 στο ποδοσφαιρικό τμήμα
Στην εξόφληση όλων των υποχρεώσεών της ως προς τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η διοίκηση κατέβαλε το υπόλοιπο του ποσού που αφορούσε δόσεις μέχρι τις 31/12 και έβαλε τέλος στο θέμα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με τη αδειοδότηση για τη .......
συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τα χρήματα καταβλήθηκαν από τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά (υπήρχε ήδη το κεφάλαιο από τους Γκούμα και Χατζηϊωάννου) όπως είχαν δεσμευτεί στον Σταύρο Αδαμίδη, πριν ο τελευταίος αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.
Πλέον η διοίκηση παρουσιάζεται απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, μιας και εξόφλησε το τμήμα (δόσεις συμβολαίων, μισθοί, δώρα κ.τ.λ.) που την εκπνοή της διωρίας που εκπνέει στις 31/03.
Μίνι προετοιμασία
Στα αγωνιστικά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στη φυσική κατάσταση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη διακοπή των εορτών, έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στα play off. Οι παίκτες θα έχουν άδεια από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, επιστρέφοντας τη Δευτέρα στη δράση. Στην προπόνηση της Τρίτης δεν συμμετείχαν ο Τζιμπούρ που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Αλβες που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο τένοντα και έκανε επίσης θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς και ο Χέρσι.
Ο Αιθίοπας μέσος υποφέρει από κάκωση στο πόδι και έκανε μόνο τρέξιμο. Τέλος, οι Γιάχιτς, Μανωλάς έκαναν αποφόρτιση με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι Παυλής, Γεωργέας, Κουτρομάνος και Σάχα συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.