Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Χαλκίδα 19 Μαρτίου 2010
  
ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
Σύν Θεώ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος:

·         Τη Μεγάλη Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010 το πρωί και ώρα 11.00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου Χαλκίδος.
·         Τη Μεγάλη Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας, κατά τη Ακολουθία του Νιπτήρος.
·         Τη Μεγάλη Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·         Τη Μεγάλη Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, κατά την.........

Ακολουθία των Αγίων Παθών.
·         Τη Μεγάλη Παρασκευή 2 Απριλίου 2010 το πρωί, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως.
·         Τη Μεγάλη Παρασκευή 2 Απριλίου 2010 το απόγευμα, θα προεξάρχει στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία του Επιταφίου και την εν συνεχεία Λιτάνευσή του στις οδούς της Πόλεώς μας.
·         Το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου 2010 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
·         Το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου 2010 το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Χαλκίδος.
·         Το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου 2010 το βράδυ, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·         Την Κυριακή του Πάσχα 4 Απριλίου 2010 το πρωί και ώρα 11.00, θα τελέσει την Ακολουθία της Αγάπης στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·         Την Τρίτη της Διακαινησίμου 6 Απριλίου 2010 το πρωί, θα μεταβεί στην Κόρινθο, όπου θα τελέσουν μαζί με τον οικείο Ιεράρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, τη Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου Κορινθίας.
·         Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 9 Απριλίου 2010 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Ορφανοτροφείου Αρρένων, στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδος.
·         Την Κυριακή του Θωμά 11 Απριλίου 2010 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Γηροκομείου Χαλκίδος, υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων κτητόρων, ευεργετών, δωρητών και τροφίμων του Ιδρύματος αυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας.
·         Τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Παναγίας Παραβουνιωτίσσης Ερέτριας