Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Διέλευση με... δόσεις

Ανοίγει μία λωρίδα κυκλοφορίας στα Τέμπη
για δύο Σαββατοκύριακα

Ανοίγουν τα Τέμπη, για αυτό το Σαββατοκύριακο και το επόμενο της Πρωτομαγιάς, καθώς, όπως έγινε γνωστό, δόθηκε το «πράσινο φως» από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο» για εναλλακτική κυκλοφορία των οχημάτων, ανά διαδρομή στο ένα ρεύμα.
Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία η μία.....
λωρίδα στη Κοιλάδα των Τεμπών, από τις 8 το βράδυ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας 26 Απριλίου, με εναλλακτική κίνηση των οχημάτων ανά κατεύθυνση βάσει συγκεκριμένου προγράμματος:
Η μία λωρίδα θα ανοίξει την Παρασκευή από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και θα κινούνται σε αυτή τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, η κοιλάδα θα κλείσει για μισή ώρα και εν συνεχεία θα ανοίξει ξανά από τις 9 πμ μέχρι και τις 6.30 μμ στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.
Θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 7 μμ μέχρι και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Στις 2 μμ θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 2.30 μμ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας στο ρεύμα προς Αθήνα.
Το ίδιο γενικά πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς, με μικρές μόνο διαφοροποιήσεις. Σχετική ανακοίνωση αναμένεται από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας.