Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Μετά τα πλέι οφ οι εξελίξεις

«Κόκκινο» ενδιαφέρον για Τόσιτς, Μπόρχα,
Γερμανικές σειρήνες για Αβραάμ

Ενα όνομα που είχε ακουστεί και σε παλαιότερες μεταγραφικές περιόδους βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ζόραν Τόσιτς, ο οποίος ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Κολονία.
Τις επαφές έχει αναλάβει ο συμπατριώτης του 23χρονου Σέρβου, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», έχει έρθει σε επαφή μαζί του στην......
 Ισπανία. Πάντως τόσο από το περιβάλλον του Ντάρκο όσο και από την μεριά του Τόσις διαψεύδουν επίσημα ότι υφίσταται κάποιο θέμα.
Οι Μπέμπηδες θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό και τη φετινή σεζόν και είναι πολύ πιθανό αυτή τη φορά οι πειραιώτες να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του. Ο Τόσιτς έχει 10 συμμετοχές στην στην Μπουντεσλίγκα και έχει πετύχει τέσσερα γκολ.
Στη λίστα και ο Μπόρχα
Οι πειραιώτες ασχολούνται πολύ με την αγορά της Ισπανίας και στη μεταγραφική τους λίστα έχει προστεθεί και το όνομα του Μπόρχα Βαλιέρο Ιγκλέσιας.
Ο 25χρονος μέσος της Μαγιόρκα πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική χρονιά και για αυτό το λόγο το όνομά του παίζει έντονα στο μεταγραφικό παζάρι της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Στη Μαγιόρκα αγωνίζεται ως δανεικός από τη Γουέστ Μπρόμιτς, στην οποία είχε πάρει μεταγραφή τη σεζόν 2008-09 έναντι 7 εκατ. ευρώ.
Γερμανικές σειρήνες για Αβραάμ
Εν τω μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο... συρτάρι τους πρόταση από την Βόλφσμπουργκ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, η οποία είναι ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρωταθλητής» οι Γερμανοί έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τον «ερυθρόλευκο» αμυντικό, για να θωρακίσουν τα μετόπισθέν τους. Οι πειραιώτες θα εξετάσουν τη συγκεκριμένη πρόταση μετά το τέλος των πλέι οφ.
Το θέμα της μετακίνησης του Έλληνα αμυντικού χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσουλιάκος, ο οποίος συνεργάζεται με ομάδες της Μπουντεσλίγκα, ενώ έχει ως πελάτες του κι άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές (Γκέκας, Χαριστέας, Πλιάτσικας, Λυμπερόπουλος) που κάνουν καριέρα στην Γερμανία.
Σίγουρα πάντως το συγκεκριμένο ποσό που φέρεται να προσφέρει η Βόλφσμπουργκ αποτελεί δέλεαρ για τον Ολυμπιακό, που είχε αγοράσει τον Αβράαμ δύο εκατομμύρια ευρώ, πριν από δύο χρόνια.