Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Και ξαφνικά αμφίβολος ο Καραγκούνης για τον τελικό

Λόγω γαστρεντερίτιδας


Δεν λέει να ησυχάσει ο Νίκος Νιόπλιας εν όψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, καθώς εκεί που είδε τους Λέτο - Νίνη να δηλώνουν «παρών», ο Γιώργος Καραγκούνης προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. «Να πάω στην Παιανία τη Δευτέρα για το πριμ του νταμπλ», ευχήθηκε ο Πατέρας, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκ.
Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» είδε τον Σεμπάστιαν Λέτο να γυμνάζεται κανονικά και να θέτει εαυτόν διαθέσιμο για το σαββατιάτικο παιχνίδι, είδε όμως και ....
τον Καραγκούνη να απέχει, λόγω γαστρεντερίτιδας. Η κατάσταση του αρχηγού των «πρασίνων» θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή οπότε και θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στον τελικό.
Οσον αφορά στην κατάσταση του Σωτήρη Νίνη, ο νεαρός διεθνής μέσος θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα και αναλόγως με την ροή του αγώνα, θα χρησιμοποιηθεί.
Πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, στον πάγκο θα κάθεται σίγουρα όμως, δίνοντας στον προπονητή του έναν λόγω να χαμογελά. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Δάρλα, Σεϊταρίδη, οι δύο ακραίοι μπακ προπονήθηκαν και πάλι ατομικά.
Στην προπόνηση της Πέμπτης, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με πάσες για την σωστή κυκλοφορία της μπάλας και ειδικές ασκήσεις τακτικής σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους επιθετικούς να κάνουν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
Πατέρας: «Να πάω στην Παιανία για το πριμ»
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ομάδας Νικόλας Πατέρας, στο περιθώριο της συνέλευσης της Σούπερ Λιγκ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον μεγάλο τελικό, ευχόμενος να κυλήσουν όλα ομαλά και ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το νταμπλ.
«Είμαι αισιόδοξος για τον τελικό και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Ελπίζω τη Δευτέρα να πάω στην Παιανία και μοιράσω στους παίκτες το πριμ που τους έχω τάξει. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να γίνει ένα παιχνίδι σε ειρηνικό κλίμα. Να καταλάβουν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ότι πρέπει να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά».
Οδηγίες προς... ναυτιλλόμενους
Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους της για τον τρόπο μετάβασής τους στο ΟΑΚΑ, το βράδυ του Σαββάτου.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από την ΠΑΕ (θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 30, 31, 32, 33, 34 και 35) ότι καλούνται να προσέρχονται στο ΟΑΚΑ μεμονωμένα, φέροντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, μέσω του Σταθμού ΗΣΑΠ, «Ειρήνη» και της Λεωφόρου Κύμης.
Μετά τη λήξη του αγώνα καλούνται να αναχωρήσουν κατά τον ίδιο τρόπο. Περιμένουμε ακόμα μια φορά τη μαζική στήριξη των φιλάθλων μας στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, θεωρώντας δεδομένο ότι αυτή η στήριξη θα παραμείνει σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.
Υπενθυμίζεται ότι στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ δεν θα διατίθενται εισιτήρια και, καθώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, δεν θα είναι δυνατή η προσέγγιση φιλάθλων χωρίς εισιτήριο. Επισημαίνεται τέλος ότι η κατά το δυνατόν έγκαιρη προσέλευση (οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30) στο γήπεδο θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία εισόδου στις κερκίδες και τη συνολικότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων».