Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο!!!
- Ευχαριστούμε πολύ, αυτούς που μας βρίζουν, αλλά δεν θα τους δώσουμε την χαρά να πούνε πως τους βρίζουμε κι εμείς. Εμείς έχουμε πάρε δώσε με χορηγούς και διαφημιζόμενους, αλλά όπως ξαναγράψαμε δεν παίρνουμε από την ομάδα της πόλης μας ούτε οδοιπορικά, ούτε ποσοστά, ούτε φροντίζουμε για το μηνιάτικο του παιδιού μας. Πονάει η αλήθεια, αλλά ...
μέχρι να μάθουμε πως και που κατέληξαν τα περίπου 50.000 ευρώ, θα γράφουμε.....
- Τι έγινε εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ο αγαπητός κύριος Αβερκιάδης μας θύμισε το smart αλλά δεν έγραψε ποιοι ήταν οι εμπνευστές αυτής της λαχειοφόρου. Απόστολε, την εποχή εκείνη ήσουν στην ομάδα ενημέρωσης ή κάνουμε λάθος; Κάποιοι δήλωσαν Χαλκιδάρες και είπανε πως εξαντλήθηκε η υπομονή τους!!!! Πότε το κατάλαβαν; Εμείς περιμένουμε να μιλήσουν για τα τελευταία χρόνια. Θα το κάνουν ή κάποιοι δεν τους το επιτρέπουν;
- Έχουμε αγώνες κυπέλλου αύριο και στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια έχουμε ομάδες Γ΄ Εθνικής, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος θα υποδεχθεί την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και την ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία στο γήπεδο Γυμνού θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Στους άλλους δύο αγώνες ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και η ΑΡΤΑΚΗ θα πάει στο ΠΡΟΚΟΠΙ ν΄ αντιμετωπίσει την ΔΟΞΑ.
Οι αγώνες είναι διπλοί και η όποια έκπληξη, δεν θα είναι καταστροφική.
- Κύριε Παπακωνσταντίνου ο ένας έκανε συνέντευξη μαζί σας, ο άλλος με τον κ. Ψαθά, οπότε εμείς θα πρέπει να βρούμε κάποιον από το τρίτο ψηφοδέλτιο!!!!!
- Τελικά έχει πλάκα ο κύριος βουλευτής ο οποίος βρίσκει χορηγούς για ομάδες, αρκεί να κάνουν τις προμήθειες από τον πρασινοκόκκινο συνεργάτη του, ο οποίος παριστάνει τον γαλάζιο, για να εξυπηρετεί τα συμφέροντά του!!!! Οι ψηφοφόροι θα τα μάθουν όλα και θα "σταυρώσουν" κανονικά στην κάλπη.
- Την άλλη Κυριακή πάμε από το πρωί Αλιβέρι, αφού θα έχουμε συνεντεύξεις και ρεπορτά όχι μόνο για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αλλά και για άλλα.